Meer websites

Bestuur en gemeenteraad

Vergaderdata gemeenteraad, bestuurlijke informatie en plannen en projecten

Ontdek Gooise Meren

Wat er te zien en te doen is in Gooise Meren

Gooise Meren Spreekt

Als lid van ons burgerpanel heeft u invloed op uw leefomgeving, gemeentelijk beleid en projecten

Archief websites

Het online archief van de oude websites van gemeente Bussum, gemeente Muiden en gemeente Naarden

Archief Gooi en Vechtstreek

Doorzoek de historische archieven van Bussum, Muiden, Muiderberg, Naarden en Huizen. Een deel staat online, een deel is beschikbaar via de studiezaal in Naarden

Duurzaamheidssubsidies

U kunt via de Rijksoverheid subsidie krijgen voor energiebesparende maatregelen. De Energiebespaarlening kan helpen om energiemaatregelen mogelijk te maken. Via het Duurzaam Bouwloket kunt u onder andere tips krijgen voor het energiezuiniger maken van uw huis.

Subsidies voor eigenaren woningen

Investeringssubsidie duurzame energie en energiebesparing (ISDE)

De Investeringssubsidie duurzame energie en energiebesparing (ISDE) is een subsidie van de Rijksoverheid. U kunt hiermee subsidie aanvragen voor het verduurzamen van uw woning. Zo vraagt u geld terug nadat u een (hybride) warmtepomp, zonneboiler of elektrische kookvoorziening heeft laten plaatsen. Of nadat u uw woning isoleert of aansluit op een warmtenet.

Duurzaam Bouwloket

Wilt u advies en informatie over energiebesparende maatregelen en het energiezuiniger maken van uw woning? Kijk voor tips op het Duurzaam Bouwloket.

Energiebespaarlening

Heeft u extra financiƫle ruimte nodig om uw energiemaatregelen te kunnen uitvoeren? Dat is mogelijk via de Energiebespaarlening van het Nationaal Warmtefonds. Het Nationaal Warmtefonds is actief sinds 2013 en werkt in opdracht van de Rijksoverheid.

Subsidies voor ondernemers