Meer websites

Bestuur en gemeenteraad

Vergaderdata gemeenteraad, bestuurlijke informatie en plannen en projecten

Ontdek Gooise Meren

Wat er te zien en te doen is in Gooise Meren

Gooise Meren Spreekt

Als lid van ons burgerpanel heeft u invloed op uw leefomgeving, gemeentelijk beleid en projecten

Archief websites

Het online archief van de oude websites van gemeente Bussum, gemeente Muiden en gemeente Naarden

Archief Gooi en Vechtstreek

Doorzoek de historische archieven van Bussum, Muiden, Muiderberg, Naarden en Huizen. Een deel staat online, een deel is beschikbaar via de studiezaal in Naarden

Melding openbare ruimte

Komt u in de openbare ruimte iets tegen waarvan u denkt dat het gemaakt of opgeruimd moet worden? Bijvoorbeeld losse stoeptegels of een vernield bankje. Meld dat online bij de gemeente.

Is er een direct gevaar? Bel dan altijd 112.

Maak een melding openbare ruimte

Spoedmeldingen

Heeft u een spoedmelding? Of is er ernstige overlast in de openbare ruimte? En kan gemeentelijk handelen echt niet tot morgen wachten? Bel 035 207 00 00. Bel bij direct gevaar altijd 112.

Milieuklachten en milieucalamiteiten

Milieuklachten en milieucalamiteiten kunt u 24 uur per dag, 7 dagen in de week melden. Dit kan bij de Omgevingsdienst Flevoland en Gooi en Vechtstreek. Een milieuklacht is bijvoorbeeld geuroverlast van bedrijven of geluidsoverlast van horeca.

Heeft u een milieuklacht over Givaudan in Naarden of Den Ouden in Muiderberg? Meld deze bij de Omgevingsdienst Noordzeekanaalgebied.

Vraag of klacht glasvezel

Heeft u een vraag of klacht over het aanleggen van glasvezel in Gooise Meren? Stuur een e-mail naar customer@selectaholding.com. Het bedrijf Selecta Holding behandelt uw melding zo snel mogelijk.

Meer informatie over Vraag of klacht glasvezel