Aangepaste dienstverlening

Om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan is onze dienstverlening aangepast. U kunt veel producten en diensten online aanvragen. Vrij inlopen kan niet, we werken alleen op afspraak.

Iedereen doet mee

Gemeente Gooise Meren is 'koplopergemeente' VN-verdrag Handicap. We willen dat iedereen mee kan doen aan de samenleving. Om dit bespreekbaar te maken worden er allerlei activiteiten georganiseerd in de gemeente. Op deze webpagina staat een overzicht van alle activiteiten.

Heeft u vragen over het programma? Stuur dan een e-mail naar inclusie@gooisemeren.nl

Door corona is aanmelden voor alle activiteiten verplicht. Er geldt een maximaal aantal deelnemers. Op = op, dus wees er snel bij!

Themapagina over meedoen

De themapagina Iedereen doet mee is een speciale pagina over meedoen. De pagina komt in 2020 een aantal keer uit en staat dan in huis-aan-huiskranten BussumsNieuws, NaarderNieuws en MuiderNieuws en op deze webpagina.

Themapagina meedoen

Kalenders

Themapagina Zorg voor elkaar

Bijeenkomsten terugkijken

Herstel de verbinding

Op donderdag 11 maart 2021 organiseerde het GGZ netwerk een online bijeenkomst over verbinding en praktische oplossingen voor herstel. U kunt de bijeenkomst terugkijken.

Webinar Ratatouille

Het webinar Ratatouille van 30 maart 2021 was het begin van een aantal bijeenkomsten over diversiteit, racisme en discriminatie. Webinar Ratatouille terugkijken

Meer websites

Bestuur en gemeenteraad

Vergaderdata gemeenteraad, bestuurlijke informatie en plannen en projecten

Visit Gooi en Vecht

Toeristische informatie van de regio Gooi en Vechtstreek

Gooise Meren Spreekt

Als lid van ons burgerpanel heeft u invloed op uw leefomgeving, gemeentelijk beleid en projecten

Archief websites

Het online archief van de oude websites van Bussum, Muiden en Naarden