Wijkagenten

In Gooise Meren zijn er 10 wijkagenten actief. Zij zetten zich in voor het leefbaar houden van de wijken en buurten binnen de gemeente.De wijkagent is uw 1e aanspreekpunt bij bijvoorbeeld overlast en conflicten in uw buurt. Voer op de website van de politie uw postcode in en kom in contact met uw wijkagent.

Ga naar politie.nl

Contact wijkagent

Bij overlast, conflicten of het vermoeden van criminaliteit in uw omgeving neemt u contact op met uw wijkagent. De wijkagent werkt nauw samen met u, de gemeente en met maatschappelijke organisaties aan een oplossing.

Wilt u weten wie uw wijkagent is of wilt u contact met uw wijkagent? Ga dan naar de website van de politie en voer uw postcode in. Voor een afspraak met uw wijkagent belt u 0900 88 44. Ook kunt u via dit telefoonnummer informatie aan hen doorgeven.

Spoed: bel 112

Bij een levensbedreigende situatie belt u 112. Maar ook bij verdachte situaties of misdrijven op heterdaad mag u 112 bellen. Als het geen spoed heeft belt u 0900 88 44.

Meld Misdaad Anoniem

Wilt u anoniem informatie geven over ernstige criminaliteit en misdaad? Neem dan contact op met Meld Misdaad Anoniem (M.) via 0800 70 00 of via het online formulier Meld Misdaad Anoniem.

Meer websites

Bestuur en gemeenteraad

Vergaderdata gemeenteraad, bestuurlijke informatie en plannen en projecten

Visit Gooi en Vecht

Toeristische informatie van de regio Gooi en Vechtstreek

Gooise Meren Spreekt

Als lid van ons burgerpanel heeft u invloed op uw leefomgeving, gemeentelijk beleid en projecten

Archief websites

Het online archief van de oude websites van Bussum, Muiden en Naarden