Aangepaste dienstverlening

Om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan is onze dienstverlening aangepast. Alleen voor rijbewijzen en reisdocumenten die binnen 14 dagen verlopen of al zijn verlopen kunt u een afspraak maken. Ook kunt u veel producten en diensten online aanvragen.​​​​​​​

Meer weten? Houd de overzichtspagina over corona​​​​​​​​​​​​​​ goed in de gaten!

Vrijwilligerswerk

In Gooise Meren zijn veel mensen actief als vrijwilliger. Zij vervullen een belangrijke rol in de gemeente. Vrijwilligerswerk is de laatste jaren steeds diverser geworden en stimuleert verbondenheid in de wijk. Op deze pagina leest u hoe u actief kunt worden als vrijwilliger.

Wat u moet weten

Wilt u betekenisvol vrijwilligerswerk doen in het Gooi? Dan kunt u terecht bij de Versa Vrijwilligerscentrale. Versa heeft een grote vacaturebank met uiteenlopende vacatures.

Vacatures aanbieden

Zoekt u een vrijwilliger voor uw organisatie? Dan kunt u kosteloos een vacature plaatsen bij Versa Vrijwilligerscentrale. Zij informeren u ook over relevante wetgeving en kunnen u begeleiden bij het werven van vrijwilligers.

Verzekering

Gooise Meren heeft een verzekering​​​​​​​ voor iedereen die vrijwilligerswerk in de gemeente doet. Het maakt niet uit wat voor vrijwilligerswerk u doet.

Meer websites

Bestuur en gemeenteraad

Vergaderdata gemeenteraad, bestuurlijke informatie en plannen en projecten

Visit Gooi en Vecht

Toeristische informatie van de regio Gooi en Vechtstreek

Gooise Meren Spreekt

Als lid van ons burgerpanel heeft u invloed op uw leefomgeving, gemeentelijk beleid en projecten

Archief websites

Het online archief van de oude websites van Bussum, Muiden en Naarden