Meer websites

Bestuur en gemeenteraad

Vergaderdata gemeenteraad, bestuurlijke informatie en plannen en projecten

Ontdek Gooise Meren

Wat er te zien en te doen is in Gooise Meren

Gooise Meren Spreekt

Als lid van ons burgerpanel heeft u invloed op uw leefomgeving, gemeentelijk beleid en projecten

Archief websites

Het online archief van de oude websites van gemeente Bussum, gemeente Muiden en gemeente Naarden

Archief Gooi en Vechtstreek

Doorzoek de historische archieven van Bussum, Muiden, Muiderberg, Naarden en Huizen. Een deel staat online, een deel is beschikbaar via de studiezaal in Naarden

Hulp bij schulden

Heeft u schulden? En lukt het niet om dit zelf of met hulp van uw omgeving op te lossen? Meld uw probleem dan bij de gemeente. Wij nemen dan contact met u op om een afspraak te maken en uw situatie te bespreken.

Ondersteuning bij de gemeente vragen

Hulp van uw omgeving

Hulp van familie of vrienden

Vindt u het moeilijk om zelf uw geldzaken te regelen of afspraken te maken? Vraag dan hulp aan een familielid, een vriend of een goede buur. Kijk of u minder geld kunt uitgeven en of u meer geld kunt verdienen. Kunt u tijdelijk uw rekeningen niet meer betalen? Regel dan iets met de bedrijven of personen die nog geld van u krijgen.

Andere hulp

Vraag hulp aan een wijkcoach, bij Versa Welzijn of Schuldhulpmaatje. Zij kunnen uw vragen beantwoorden en u helpen met het aanpakken van uw schulden.

Hulp van de gemeente

Als u schulden of geldzorgen heeft, kunt u contact opnemen met de gemeente. Wij kijken dan hoe wij u het beste kunnen helpen.

Schulden

Heeft u schulden? Meld uw situatie door het vragen van ondersteuning bij de gemeente. Wij nemen dan binnen 2 werkdagen contact met u op.

Geldzorgen

Heeft u geldzorgen of mist u wel eens een betaling? De budgetcoaches van de gemeente helpen u grip te krijgen op uw financiƫn.

Telefonisch melden

Wilt u uw situatie liever via de telefoon melden? Bel dan naar 035 207 00 00.

Ondernemers

Bent u ondernemer? Ook dan kunt u uw situatie melden door het vragen van ondersteuning bij de gemeente. Of door te bellen naar 035 207 00 00.

Vragen

Stel uw vraag via het contactformulier of bel 035 207 00 00.