Meer websites

Bestuur en gemeenteraad

Vergaderdata gemeenteraad, bestuurlijke informatie en plannen en projecten

Ontdek Gooise Meren

Wat er te zien en te doen is in Gooise Meren

Gooise Meren Spreekt

Als lid van ons burgerpanel heeft u invloed op uw leefomgeving, gemeentelijk beleid en projecten

Archief websites

Het online archief van de oude websites van gemeente Bussum, gemeente Muiden en gemeente Naarden

Archief Gooi en Vechtstreek

Doorzoek de historische archieven van Bussum, Muiden, Muiderberg, Naarden en Huizen. Een deel staat online, een deel is beschikbaar via de studiezaal in Naarden

Berichten over uw Buurt via e-mail

Inwoners van Gooise Meren krijgen vanaf 13 mei 2024 iedere week een e-mail van Overheid.nl. In deze e-mail staan bekendmakingen van de overheid. Dit heet ‘Berichten over uw Buurt’. Meer  informatie  vindt u op Overheid.nl.

De bekendmakingen gaan over vergunningen, werkzaamheden en andere lokale aankondigingen binnen een bepaalde straal van het woonadres van de ontvanger.

Wie krijgt de e-mail

Iedere inwoner van Nederland van 25 jaar en ouder, waarvan het e-mailadres bekend is bij MijnOverheid.nl, krijgt een welkomstmail.

Aanpassen of afmelden

U kunt de instellingen van 'Berichten over uw Buurt' aanpassen via MijnOverheid.nl. Bijvoorbeeld: hoe vaak u een e-mail wilt ontvangen. Of hoe groot het gebied is waar de bekendmakingen over gaan. Wilt u geen e-mails ontvangen? Dan kunt u zich direct afmelden.

Inwoners actiever informeren

Met deze nieuwe dienst 'Berichten over uw Buurt' wil de overheid mensen actiever informeren over besluiten van de overheid die direct invloed hebben op hun leefomgeving. Ook wordt het duidelijker hoe inwoners inspraak krijgen of bezwaar kunnen maken.