Stemmen voor Nederlanders vanuit het buitenland

Als u op 20 maart 2019 tijdens de verkiezing van de provincie Noord-Holland en de verkiezing Waterschap Amstel, Gooi en Vecht tijdelijk in het buitenland verblijft voor bijvoorbeeld werk, studie of vakantie, laat dan iemand anders voor u stemmen​​​​​​​. Per brief stemmen vanuit het buitenland is niet mogelijk bij de verkiezing van de provincie Noord-Holland en de verkiezing Waterschap Amstel, Gooi en Vecht. Uw stem voor de verkiezing van het Europees Parlement op 23 mei 2019 kan wel per brief. Registreer u vóór 25 april 2019 23.59 uur bij gemeente Den Haag als kiezer.

Per brief stemmen bij verkiezing Europees Parlement

Bent u op 23 mei 2019 tijdens de verkiezing van het Europees Parlement tijdelijk in het buitenland? Bijvoorbeeld voor werk, studie of vakantie? En staat u nog wel ingeschreven bij een Nederlandse gemeente of op Bonaire, Sint Eustatius of Saba? Machtig dan iemand om voor u te stemmen​​​​​​​ of stem per brief.

Per brief stemmen

Als u vanuit uw tijdelijke buitenlandse adres per brief wilt stemmen voor de verkiezing van het Europees Parlement, registreer u dan vóór 25 april 2019 23.59 uur als kiezer bij gemeente Den Haag. Voor meer informatie zie Tijdelijk in het buitenland tijdens de verkiezing van het Europees Parlement​​​​​​​​​​​​​​.

Meer websites

Bestuur en gemeenteraad

Vergaderdata gemeenteraad, bestuurlijke informatie en plannen en projecten

VVV Gooi en Vecht

Toeristische informatie van de regio Gooi en Vechtstreek

Gooise Meren Spreekt

Als lid van ons burgerpanel heeft u invloed op uw leefomgeving, gemeentelijk beleid en projecten

Archief websites

Het online archief van de oude websites van Bussum, Muiden en Naarden