Verhuizen met een verhuiswagen

In gemeente Gooise Meren mag u bij uw verhuizing een verhuiswagen gebruiken. Wel moet u aan bepaalde voorwaarden voldoen. In Naarden-Vesting en Muiden-Vesting gelden voorwaarden voor de lengte van verhuiswagens. Als u niet aan de voorwaarden kunt voldoen meldt u uw verhuizing bij de gemeente.

Voorwaarden verhuizen met verhuiswagen 2018

Algemene voorwaarden

  • De verhuizing vindt plaats in een straat waar u maximaal 30 km/u mag rijden
  • U zorgt dat andere weggebruikers nog goed gebruik kunnen maken van de weg. U blokkeert de weg niet met uw verhuiswagen, u parkeert de verhuiswagen bijvoorbeeld niet op een busbaan

Verhuist u met een verhuiswagen naar een straat waar u 50 km/u of meer mag rijden of naar een straat met busroute? Meld uw verhuizing dan bij de gemeente.

Centrum Bussum

Parkeert u de verhuiswagen op een plek voor betaald parkeren? Koop dan een parkeerkaartje.

Voorwaarden en ontheffing verhuiswagens Naarden-Vesting

Voorwaarde verhuiswagens Muiden-Vesting

In Muiden-Vesting mag uw verhuiswagen maximaal 9 meter lang zijn. Een verhuiswagen langer dan 9 meter kan Muiden-Vesting niet in.

Verhuizing melden

Voldoet u niet aan de algemene voorwaarden voor verhuizingen met een verhuiswagen? Of niet aan de voorwaarden voor verhuiswagens in Naarden-Vesting of Muiden-Vesting? Geef uw verhuizing dan door via het contactformulier (kies voor Parkeren, parkeerbeleid, verkeer) of via 035 207 00 00.