Gooise Meren Sites

Verhuizen met een verhuiswagen

In gemeente Gooise Meren mag u bij uw verhuizing een verhuiswagen gebruiken. Wel moet u aan bepaalde voorwaarden voldoen. In Naarden-Vesting en Muiden-Vesting gelden specifieke voorwaarden voor de lengte van verhuiswagens. Als u niet aan de voorwaarden kunt voldoen meldt u uw verhuizing bij de gemeente.

Voorwaarden verhuizingen met verhuiswagen 2018

Algemene voorwaarden

  • De verhuizing vindt plaats in een straat waar u maximaal 30 km/u mag rijden
  • U zorgt dat andere weggebruikers nog goed gebruik kunnen maken van de weg. U blokkeert de weg niet met uw verhuiswagen, u parkeert de verhuiswagen bijvoorbeeld niet op een busbaan

Verhuist u met een verhuiswagen naar een straat waar u 50 km/u of meer mag rijden of naar een straat met busroute? Dan meldt u uw verhuizing bij de gemeente.

Centrum Bussum

Parkeert u de verhuiswagen op een plek voor betaald parkeren? Koop dan een parkeerkaartje.

Voorwaarden verhuiswagens Naarden-Vesting

  • Als u naar Naarden-Vesting verhuist mag uw verhuiswagen maximaal 7 meter lang zijn
  • Vraag een ontheffing voor het inrijden van Naarden-Vesting aan als uw verhuiswagen langer is dan 7 meter

Aanvragen ontheffing verhuiswagens Naarden-Vesting

  • Verhuist u naar Naarden-Vesting en is uw verhuiswagen langer dan 7 meter? Vraag dan een ontheffing aan via vergunningen@gooisemeren.nl of 035 207 00 00
  • Een ontheffing voor 1 dag kost € 62
  • Vraag de ontheffing 2 weken vóór uw verhuizing aan

Voorwaarde verhuiswagens Muiden-Vesting

In Muiden-Vesting mag uw verhuiswagen maximaal 9 meter lang zijn. Een verhuiswagen die langer is dan 9 meter kan Muiden-Vesting niet in.

Verhuizing melden

Voldoet u niet aan de algemene voorwaarden voor verhuizingen met een verhuiswagen? Of niet aan de voorwaarden voor verhuiswagens in Naarden-Vesting of Muiden-Vesting? Geef uw verhuizing dan door via het contactformulier (kies voor Parkeren, parkeerbeleid, verkeer) of via 035 207 00 00.