Aangepaste dienstverlening

Om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan is onze dienstverlening aangepast. Alleen voor rijbewijzen en reisdocumenten die binnen 14 dagen verlopen of al zijn verlopen kunt u een afspraak maken. Ook kunt u veel producten en diensten online aanvragen.​​​​​​​

Meer weten? Houd de overzichtspagina over corona​​​​​​​​​​​​​​ goed in de gaten!

Duurzaamheidssubsidies

U kunt via de Rijksoverheid subsidie krijgen voor energiebesparende maatregelen. De Energiebespaarlening kan helpen om energiemaatregelen mogelijk te maken. Via het Duurzaam Bouwloket kunt u onder andere tips krijgen voor het energiezuiniger maken van uw huis.

Wat u moet weten

Subsidie energiebesparing eigen huis (SEEH)

Gaat u in uw huis of appartement maatregelen nemen voor energiebesparing? Dan kunt u mogelijk subsidie krijgen van de Rijksoverheid.

Energiebespaarlening

Heeft u extra financiële ruimte nodig om uw energiemaatregelen te kunnen uitvoeren? Dat is mogelijk via de Energiebespaarlening.

Investering Subsidie Duurzame Energie (ISDE)

De Investering Subsidie Duurzame Energie (ISDE) is een subsidie van de Rijksoverheid. U kunt hiermee subsidie aanvragen voor het toepassen van kleine installaties die duurzame energie opwekken.

Duurzaam Bouwloket

Wilt u advies en informatie over energiebesparende maatregelen en het energiezuiniger maken van uw woning? Kijk voor tips op het Duurzaam Bouwloket Gooi en Vecht.

Meer websites

Bestuur en gemeenteraad

Vergaderdata gemeenteraad, bestuurlijke informatie en plannen en projecten

Visit Gooi en Vecht

Toeristische informatie van de regio Gooi en Vechtstreek

Gooise Meren Spreekt

Als lid van ons burgerpanel heeft u invloed op uw leefomgeving, gemeentelijk beleid en projecten

Archief websites

Het online archief van de oude websites van Bussum, Muiden en Naarden