Parkeergarages

Er zijn 4 parkeergarages in Bussum. Wilt u in het centrum van Bussum parkeren? Kies dan voor parkeergarage De Olmen, Brediusdam of de Nieuwe Brink. Parkeren in een parkeergarage is goedkoper dan op straat.

Wat u moet weten

Openingstijden en adressen

De parkeergarages zijn 24 uur per dag open. Parkeergarage De Olmen en Nieuwe Brink zijn 's avonds gedeeltelijk afgesloten. Meer informatie vindt u in de parkeergarage.

De Olmen
Olmenlaan 157
1404 DE Bussum

Nieuwe Brink
Thierensstraat 2
1404 HE Bussum

Brediusdam
Brinklaan 33
1401 EG Bussum

Westerpark
Akkerlaan 18
1403 PT Bussum

Storing of vragen

Is een betaalautomaat in 1 van de parkeergarages kapot? Of heeft u een vraag? Via de intercom bij de slagboom of op de betaalautomaten krijgt u contact met de meldkamer. Werkt de intercom niet? Dan kunt u bellen naar 035 207 08 88.

Parkeergeld terugvragen

Heeft u te weinig wisselgeld ontvangen uit de parkeerautomaat? Dan kunt u uw geld terugvragen.

Vul het contactformulier in om parkeergeld terug te vragen. Kies in het formulier voor Verkeer, parkeren, parkeerbeleid en geef de volgende gegevens aan ons door:

  • Naam
  • Adres
  • Woonplaats
  • Telefoonnummer
  • IBAN-rekeningnummer
  • Datum, tijd en de straat of parkeergarage waar u heeft geparkeerd
  • Voeg bewijsmateriaal toe. Denk aan een bankafschrift met daarop de dubbele afschrijving of een parkeerkaartje

Wij nemen uw verzoek zo spoedig mogelijk in behandeling.

Problemen met betaling bankpas

Bent u met uw bankpas ingereden en hiermee niet uitgereden (door een storing of openstaande slagboom), dan blijft uw bankpas 5 dagen in het systeem staan. U kunt tijdens deze 5 dagen niet inrijden met uw bankpas.

Wilt u toch gebruik maken van de parkeergarage, dan kunt u een kaartje pakken bij de slagboom. Het kaartje betaalt u met uw bankpas bij de betaalautomaat. Na deze 5 dagen kunt u weer betalen met uw bankpas.