Aangepaste dienstverlening

Om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan is onze dienstverlening aangepast. Alleen voor rijbewijzen en reisdocumenten die binnen 14 dagen verlopen of al zijn verlopen kunt u een afspraak maken. Ook kunt u veel producten en diensten online aanvragen.​​​​​​​

Meer weten? Houd de overzichtspagina over corona​​​​​​​​​​​​​​ goed in de gaten!

Nieuwsbrief Gooise Meren 4 juni 2020

Geslaagd!

Vandaag, donderdag 4 juni, hangt de vlag uit voor alle geslaagde scholieren in heel Nederland. We feliciteren alle scholieren in Gooise Meren met het behalen van hun diploma.
 

Gemeentearchief

Vanaf 2 juni is er weer enige ruimte om langs te komen in het gemeentearchief aan de Cattenhagestraat 8 in Naarden: op dinsdagmiddag en vrijdagmiddag tussen 12.30 en 14.30 uur. U moet uw bezoek wel vooraf per e-mail reserveren. gemeentearchief@gooisemeren.nl 
Lees meer>>

Veilig Thuis 24/7 bereikbaar

Bent u slachtoffer van huiselijk geweld of heeft u vermoedens van huiselijk geweld in uw omgeving? U kunt altijd terecht bij Veilig Thuis: 7 dagen per week, 24 uur per dag op het gratis nummer 0800-2000. Via   veiligthuisgv.nl   kunt u op werkdagen (9.00-17.00 uur) ook chatten.  Ook kunt u huiselijk geweld melden via de apotheek met het codewoord ‘masker 19’.  
 

Eén marketingorganisatie voor heel Gooise Meren

Eén organisatie op het gebied van marketing en promotie voor heel Gooise Meren. Daarover wordt door Milou Aarts en Karen Sprangers   op dit moment volop nagedacht. Ondernemers, inwoners en organisatoren van evenementen kunnen meedenken via een enquête.   
 

Vrijwilligers kruidentuin gezocht

Aan de achterzijde van het gemeentearchief in de Cattenhagestraat (Naarden-Vesting) ligt een prachtige kruidentuin, De Cruydthof. Wij zijn op zoek naar 2 of 3  vrijwilligers die het leuk vinden om een paar uur per week hier tuinwerkzaamheden te verrichten. Heeft u interesse? mail naar wijkadviseur Annemarie van Embden, a.vanembden@gooisemeren.nl.
 
 

Week van de  jonge mantelzorgers 1 t/m 7 juni

Jonge mantelzorgers zijn kinderen en jongeren tot en met 24 jaar die opgroeien met een ziek of gehandicapt familielid. Zorgen voor een familielid, in combinatie met school, vrienden en hobby’s is pittig, helemaal in deze tijd.
Hoe hou je het als jonge mantelzorger vol en hoe kunnen professionals zoals mantelzorgcoaches je helpen om het te combineren met bijvoorbeeld school? Kijk voor meer informatie op op mantelzorg.nl​​​​​​​
 

Vogelhospitaal Naarden

Vogelhospitaal Naarden draait sinds een aantal weken weer op volle toeren. Na een inspectie door de Nederlandse Voedsel en Warenautoriteit stelde het Vogelhospitaal 3 maanden een opnamestop in.  Inmiddels is de werkwijze aangepast en is er weer opvang voor gewonde of zieke vogels. Lees meer>>

Roootsj speeltuin app

In je eigen buurt weet je vaak wel waar de leuke, mooie en beste speelplekken zijn. Maar wat als je nou eens ergens anders bent en een speeltuin zoekt? De speeltuin app ROOOTSJ is gemaakt voor en door ouders. Je vindt er veel speeltuinen en trapveldjes in alle plaatsen in Nederland. Help jij mee de ROOOTSJ speeltuin app (aan) te vullen met jouw favoriete speelplek?  

 

Meer websites

Bestuur en gemeenteraad

Vergaderdata gemeenteraad, bestuurlijke informatie en plannen en projecten

Visit Gooi en Vecht

Toeristische informatie van de regio Gooi en Vechtstreek

Gooise Meren Spreekt

Als lid van ons burgerpanel heeft u invloed op uw leefomgeving, gemeentelijk beleid en projecten

Archief websites

Het online archief van de oude websites van Bussum, Muiden en Naarden