Aangepaste dienstverlening

Om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan is onze dienstverlening aangepast. Alleen voor rijbewijzen en reisdocumenten die binnen 14 dagen verlopen of al zijn verlopen kunt u een afspraak maken. Ook kunt u veel producten en diensten online aanvragen.​​​​​​​

Meer weten? Houd de overzichtspagina over corona​​​​​​​​​​​​​​ goed in de gaten!

Nieuwsbrief Gooise Meren 9 juli 2020

Schone oever Naardertrekvaart

Jarenlang zag de oever van de Naardertrekvaart bij de Naardense wijk Keverdijk er rommelig uit. Er lagen bootjes en wrakken op de kant en in het water. In samenwerking met Waternet heeft de gemeente een opschoonactie gehouden. De booteigenaren werden opgeroepen hun bootje of wrak te verwijderen en het ziet er nu weer een stuk netter uit. De volgende stap is de oever verder op te knappen en aanlegmogelijkheden te maken. De bewoners kunnen hierover meedenken. 

Koninklijke onderscheidingen

Op 3 juli reikte burgemeester Han ter Heegde n de Grote Kerk  Naarden de Koninklijke Onderscheidingen uit. De lintjesregen van april was vanwege de corona maatregelen niet doorgaan. De gedecoreerden zijn: de heer Joop Voogt, de heer Robert Harsevoort, de heer Cees Kurpershoek, mevrouw Marijke Katerberg-Muns en mevrouw Nel Zuurveen-Propitius.

 

Herinrichting Vlietlaan

Eerder dit jaar konden bewoners en ondernemers via een online enquête op onze website reageren op drie ontwerpen voor de herinrichting van de Vlietlaan in Bussum. De uitwerking van de uitkomsten van de enquête en de ontwerpen staan in het document ‘Reactienota Herinrichting Vlietlaan’. Het streven is om in 2021 met de herinrichting te starten.
Lees meer>>

Wij wensen u een fijne vakantie!

Het college en de gemeenteraad van Gooise Meren wensen u een hele fijne zomertijd.
De gemeentelijke dienstverlening gaat in de zomer natuurlijk gewoon door.  

Meer websites

Bestuur en gemeenteraad

Vergaderdata gemeenteraad, bestuurlijke informatie en plannen en projecten

Visit Gooi en Vecht

Toeristische informatie van de regio Gooi en Vechtstreek

Gooise Meren Spreekt

Als lid van ons burgerpanel heeft u invloed op uw leefomgeving, gemeentelijk beleid en projecten

Archief websites

Het online archief van de oude websites van Bussum, Muiden en Naarden