Vacature Medewerker Burgerzaken A

‘Samen wonen, werken, ondernemen en recreëren in een groen en historisch gebied’; de missie van de gemeente Gooise Meren. De nieuwe gemeente Gooise Meren is een zeer aantrekkelijke woon- en verblijfomgeving. Een gemeente met een hoog voorzieningenniveau voor wonen, recreëren, werken en ondernemen, met een structurele inzet op duurzaamheid. Waar inwoners zich kunnen ontplooien en zelf (mede) vormgeven aan hun eigen leefomgeving, samen met de gemeente.

In de gemeente wonen en leven bijna 60.000 inwoners, die vanuit dit gebied hun bijdrage leveren aan het economische, culturele en wetenschappelijke kloppend hart van de Randstad. De gemeentelijke organisatie (380 medewerkers) bestaat uit 4 domeinen en een strategische unit, aangestuurd door 2 directeuren. De afdelingen binnen deze domeinen kennen een grote mate van zelfstandigheid. Vitaliteit, eigen initiatief, participatie, financieel gezond en slagvaardig zijn kernbegrippen waar zowel buiten als binnen de gemeentelijke organisatie aan gewerkt wordt.

De afdeling Dienstverlening (ca. 40 fte) - waaronder jij als Medewerker Burgerzaken A valt - is samengesteld uit de onderdelen Front-Office, Burgerzaken, het Online team en DIV. Samen vormen die onderdelen het Klant Contact Centrum (KCC). De inzet is gericht op dienstverlening die toegankelijk, laagdrempelig, snel, herkenbaar en kosteneffectief is. Daarbij staat de vraag van “de klant” ten alle tijden centraal. De medewerkers van de afdeling zijn enthousiast, betrokken en collegiaal.

Functieprofiel

  • Als ervaren allround medewerker Burgerzaken beantwoord je specifieke vragen op het gebied van burgerzaken, burgerlijke stand, Wet basisregistratie personen, vreemdelingen en buitenlands recht
  • Daarnaast houd je je bezig met het verstrekken van informatie, voorlichting en advies geven aan de klant aan de balie, telefoon en via e-mail
  • Je bent een enthousiaste teamspeler met een klant- en oplossingsgerichte instelling, zorgvuldig en tevens flexibel en stressbestendig
  • Voor deze functie verwachten wij dat je beschikt over goede communicatieve vaardigheden. In verband met het leveren van een optimale dienstverlening wordt er in deze functie met roosters gewerkt

Functie-eisen

  • De collega die wij zoeken beschikt aantoonbaar over een MBO werk- en denkniveau, en een afgeronde MLO-BZ opleiding of vergelijkbaar
  • Je hebt werkervaring in een soortgelijke functie
  • Je hebt bij voorkeur ervaring met computersystemen zoals Cipers en IBurgerzaken
  • Je bent mede verantwoordelijk voor de kwaliteit van de BRP en de Burgerlijke Stand. Daarnaast verricht je alle voorkomende baliewerkzaamheden en overige werkzaamheden op het werkterrein.

Arbeidsvoorwaarden

We bieden een uitdagende functie met veel zelfstandigheid en ruimte om samen te werken aan een mooie gemeente, in een prettige werkomgeving. Afhankelijk van je opleiding en werkervaring is je salaris maximaal € 3.293 bruto per maand bij een 36-urige werkweek (schaal 8 CAR UWO).

Een Individueel Keuze Budget (IKB). Vakantiegeld (8%), eindejaarsuitkering (6%), levensloopbijdrage en sommige vakantie-uren worden omgezet in het IKB. Het IKB kan naar eigen keuze ingezet worden, bijvoorbeeld voor extra verlof of extra geld. De gemeente Gooise Meren kent een goed pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden.

Informatie

Als je meer informatie wilt over deze functie, kun je contact opnemen met het adjunct-hoofd Dienstverlening Ieke van der Molen, i.vandermolen@gooisemeren.nl, 035 207 05 61.

Belangstelling

Ben je geïnteresseerd? Stuur dan vóór 21 augustus je cv en motivatiebrief naar ons toe via het online sollicitatieformulier. De gesprekken vinden plaats in de week van 28 augustus.