Subsidie voor verduurzamen Gooimeer Noord en Gooimeer Zuid

Heeft u een bedrijfspand op Gooimeer Noord of Gooimeer Zuid in Naarden en heeft u plannen om het pand te verduurzamen of te renoveren? U kunt dan in aanmerking komen voor een financiƫle bijdrage. Er is nog budget beschikbaar. U kunt tot 31 december 2018 een aanvraag indienen via ondernemers@gooisemeren.nl. Aanvragen behandelen we op volgorde van binnenkomst. Wees er daarom snel bij!

Financiele bijdrage komt vanuit het Stimuleringsfonds

U kunt in aanmerking komen voor een financiƫle bijdrage vanuit het Stimuleringsfonds, dat de gemeente vorig jaar heeft ingesteld met steun van de provincie Noord-Holland. Met het opzetten van het Stimuleringsfonds stimuleert de gemeente het opknappen en verduurzamen van Gooimeer Noord en Gooimeer Zuid. De stimuleringsbijdrage is voor fysieke ingrepen waardoor het aanzicht van uw pand en terrein vanaf de openbare weg verbetert. U kunt bijvoorbeeld denken aan hoogwaardiger materiaalgebruik en indeling van de gevel, verfraaien van de entree, oprit en parkeervoorzieningen of tuin. Maar ook duurzaamheidsmaatregelen, bijvoorbeeld gevelisolatie of energiezuinige warmteopwekking.

Informatie via ondernemers@gooisemeren.nl

Wilt u in aanmerking komen voor een bijdrage, of heeft u vragen? Neem contact op met de gemeente via ondernemers@gooisemeren.nl.