Naam Wijzer vervalt

De naam Wijzer en zijn groene logo gaan verdwijnen uit de inrichting van het gemeentehuis. Volgende week wordt de eerste fase van de verbouwing afgerond en dat is ook het moment waarop Wijzer gaat verhuizen naar een andere plek binnen het gemeentehuis van Gooise Meren.

De verhuizing zien wij als een mooi moment om de naam Wijzer en de daarbij behorende huisstijl te laten vervallen. De naam is namelijk niet meer nodig nu Bussum, Naarden en Muiden gefuseerd zijn. Voortaan gaat u gewoon naar uw gemeente als u een ondersteuningsvraag heeft, zoals u dat nu eigenlijk ook al doet. Het enige verschil is dat u het groen van Wijzer niet meer tegen zult komen. Het adres en het telefoonnummer blijven hetzelfde.

Zorg, jeugd en werk en inkomen

De naam Wijzer is in 2007 bedacht voor het loket waar inwoners terecht konden voor hun vragen over wonen, welzijn en zorg. Het loket was er voor alle inwoners van Bussum, Naarden en Muiden, toen nog aparte gemeenten. Sinds 2015 was Wijzer dé plek voor al uw vragen over zorg, jeugd en werk en inkomen.