Meedenken over proef wegen spitsmaatregelen

Op 6 wegen in Muiderberg en Naarden geldt vooral tijdens de ochtendspits een inrijverbod. De spitsmaatregelen zijn ingevoerd om sluipverkeer tegen te gaan. De gemeente overweegt om het inrijverbod op deze wegen op te heffen. Nu de werkzaamheden aan de A1 en de A6 klaar zijn, is er naar verwachting minder sluipverkeer. Voordat de gemeente dit besluit neemt willen we ervaring opdoen met een proef. Tijdens de proef stellen we voor een bepaalde periode een aantal wegen open voor alle verkeer. De gemeente vraagt met nadruk aan aanwonenden om mee te denken over de opzet van de proef. Meedenken kan op verschillende manieren.

Online vragenlijst

Aanwonenden van de 6 wegen in Naarden en Muiderberg hebben een brief ontvangen met vragen over de proef. Bijvoorbeeld of alle wegen onderdeel moeten zijn van de proef of niet en wanneer de proef het beste uitgevoerd kan worden. Ook als u geen brief heeft ontvangen kunt u meedenken over de opzet van de proef. Vul de online vragenlijst in over de proef voor wegen met spitsmaatregelen.

Bijeenkomst op maandag 27 november 2017

Op maandagavond 27 november 2017 vindt er van 19.30 tot 21.00 uur in De Rijver, Nienhuis Ruyskade 26 in Muiderberg een bijeenkomst plaats waarin vragen over de proef voor de wegen met spitsmaatregelen centraal staan. U bent van harte welkom om mee te denken. U kunt zich voor deze bijeenkomst aanmelden bij e.borghols@gooisemeren.nl.