Burgemeester Ter Heegde bezoekt de 4 kernen

Burgemeester Han ter Heegde gaat in de komende weken op bezoek in Muiden, Muiderberg, Bussum en Naarden. Wilt u aanhaken en met hem kennismaken? Bekijk dan snel de data van zijn bezoek in de diverse kernen.

“Dat is de beste manier om te zien en te horen wat er leeft”, zo licht hij zijn wens toe. Ter Heegde: “Ik kijk erg uit naar de kennismaking. De bezoeken zijn niet besloten, mensen kunnen gewoon aanhaken als het ze leuk lijkt en met me in gesprek willen gaan.’’

Zaterdag 11 februari: Muiden

Op zaterdag 11 februari start Ter Heegde om 9.00 uur met een bakje koffie bij het Muizenfort. Aansluitend wandelt hij met een aantal echte Muiers langs enkele mooie plekjes in het centrum. De wandeling eindigt rond 10.45 uur bij Ome Ko. Van 11.00 tot 12.00 uur vindt een informele receptie plaats in de Kazerne. Wilt u onze nieuwe burgemeester leren kennen, dan bent u daar van harte welkom. Wijkwethouder Hendrik Boland is ook aanwezig.

Donderdag 16 februari: Bussum

Op donderdag 16 februari start de burgemeester rond 12.45 uur met een informeel bezoek aan de weekmarkt op het Wilhelminaplantsoen en pakt aansluitend het kernwinkelgebied, Julianaplein en omstreken mee. Rond 14.00 uur kan onder het genot van een kopje koffie bij Han ter Heegde worden aangeschoven bij brasserie Drusius aan de Nassaulaan. Rond 15.30 uur is het einde van de koffiegesprekken gepland.

Zaterdag 25 februari: Muiderberg

De burgemeester wordt op zaterdag 25 februari door het bestuur van de Dorpsraad ontvangen in multifunctioneel centrum De Rijver. Van 10.30 tot 11. 30 uur is hier een ‘meet and greet’ met de inwoners van Muiderberg onder het genot van een kopje koffie. Hierna start een rondgang met de burgemeester en wijkwethouder Gerben Struik door het dorp. Diverse interessante locaties worden aangedaan. Het bezoek wordt afgesloten met een eenvoudige lunch.

Donderdag 9 maart: Naarden

De burgemeester zal in ieder geval de wijk Keverdijk bezoeken. Nadere informatie over het programma volgt zo spoedig mogelijk op onze website.