Wie verdient volgens u de vrijwilligersprijs? Draag iemand voor!

Vrijwilligerswerk is van onschatbare waarde voor onze lokale samenleving. Gemeente Gooise Meren uit haar waardering voor vrijwilligers met de jaarlijkse uitreiking van vrijwilligersprijzen. De eerstvolgende uitreiking zal zoals gebruikelijk plaatsvinden tijdens de nieuwjaarsreceptie van de gemeente.

Kent u iemand die zich intensief, vrijwillig en belangeloos heeft ingezet voor anderen, bijvoorbeeld als vrijwilliger in de sport, op school, in de buurt of bij een vereniging? En vindt u dat deze persoon hiervoor erkenning verdient? Dan kunt u hem of haar voordragen voor een van de 4 vrijwilligersprijzen: ‘De Kleine Johannes’ (Bussum), ‘Het Naardens compliment’, ‘De Muider Roemer’ of ‘De Muiderbergse Echo’. Of voor de “Gooise Meren prijs’, speciaal voor groepen.

U dient uw voordracht in via dit formulier (PDF, 244 kB). Of vraag het Word-formulier op via e-mail bij kabinet@gooisemeren.nl. Voor vragen kunt u een e-mail sturen naar kabinet@gooisemeren.nl. Uw voordracht moet uiterlijk 10 november 2022 bij de gemeente binnen zijn.

Het college van burgemeester en wethouders beslist op basis van de voordrachten wie de vrijwilligersprijzen ontvangen.

Meer websites

Bestuur en gemeenteraad

Vergaderdata gemeenteraad, bestuurlijke informatie en plannen en projecten

Ontdek Gooise Meren

Wat er te zien en te doen is in Gooise Meren

Gooise Meren Spreekt

Als lid van ons burgerpanel heeft u invloed op uw leefomgeving, gemeentelijk beleid en projecten

Archief websites

Het online archief van de oude websites van Bussum, Muiden en Naarden