Werkzaamheden Rijksweg van 18 oktober tot en met 3 november 2019

Van vrijdag 18 oktober tot en met 3 november 2019 zijn er werkzaamheden op de Rijksweg Naarden tussen de Wilhelminakruising (bij de torenflat) en de op- en afrit 5 Naarden-West van de A1.

Er komt een rotonde, een faunapassage en een oversteek voor fietsers en voetgangers. De weg tussen de Karnemelksloot en de Wilhelminakruising krijgt nieuw asfalt.

Voorbereidingen

In voorbereiding op de werkzaamheden worden er op donderdag 17 oktober in de berm werkzaamheden worden uitgevoerd. Richting de A1 wordt er mogelijk een lagere snelheid ingesteld. De weg wordt tijdens de voorbereidingen niet afgesloten.

Rijksweg en afrit 5 A1 dicht

De weg tussen de torenflat en op- en afrit 5 van de A1 (Naarden-West) is van 18 oktober tot en met 3 november 2019 (ook in de weekenden) dicht voor het verkeer. Bedrijven aan de Rijksweg blijven bereikbaar.

Omleiding

Met borden staat een omleidingsroute aangegeven via de op- en afritten 6 (Naarden-Vesting) en 7 (bij Bussum).

Meer informatie

In september is het weggedeelte tussen de Wilhelminakruising en de Brediusweg (Bussum) geasfalteerd, verdeeld over 4 fases. De werkzaamheden in oktober zijn de 5e en afsluitende fase.​​​​​​​ Meer informatie op gooisemeren.nl/rijksweg.

Meer websites

Bestuur en gemeenteraad

Vergaderdata gemeenteraad, bestuurlijke informatie en plannen en projecten

VVV Gooi en Vecht

Toeristische informatie van de regio Gooi en Vechtstreek

Gooise Meren Spreekt

Als lid van ons burgerpanel heeft u invloed op uw leefomgeving, gemeentelijk beleid en projecten

Archief websites

Het online archief van de oude websites van Bussum, Muiden en Naarden