Aangepaste dienstverlening

Om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan is onze dienstverlening aangepast. Alleen voor rijbewijzen en reisdocumenten die binnen 14 dagen verlopen of al zijn verlopen kunt u een afspraak maken. Ook kunt u veel producten en diensten online aanvragen.​​​​​​​

Meer weten? Houd de overzichtspagina over corona​​​​​​​​​​​​​​ goed in de gaten!

Weekmarkt in Bussum en Naarden-Vesting gaan door

De weekmarkt in Bussum en de weekmarkt in Naarden-Vesting gaan door. De markt in Bussum is op donderdag van 8.00 tot 16.00 uur op het Wilhelminaplantsoen. De markt in Naarden-Vesting is op zaterdag van 7.00 tot 13.00 uur op het A. Dortsmanplein.​​​​​​​

Het besluit om de markten open te houden is in regioverband genomen. De markten gaan door omdat zij voor een belangrijk deel levensmiddelen verkopen.

Markt extra ruim opgezet

De markt in Bussum is compleet nieuw ingericht om coronabesmetting te voorkomen. De markt is bijzonder ruim en overzichtelijk. Er staan alleen nog kramen met levensmiddelen en de markt is zo opgezet dat overal de 1,5 meter afstand gehouden kan worden. De gangpaden zijn extra breed. Bij de kramen zijn met tape of krijt vakken gemaakt waarmee de afstand duidelijk is aangeven. Betalen kan alleen met een pinpas en ouderen hebben voorrang. Iedereen houdt zich aan alle hygiëneregels.

Op de Naardense weekmarkt op zaterdag staan wel kramen met non-food. Maar ook daar is de indeling en opzet zo gewijzigd zodat iedereen voldoende afstand van elkaar kan houden.

Meer websites

Bestuur en gemeenteraad

Vergaderdata gemeenteraad, bestuurlijke informatie en plannen en projecten

VVV Gooi en Vecht

Toeristische informatie van de regio Gooi en Vechtstreek

Gooise Meren Spreekt

Als lid van ons burgerpanel heeft u invloed op uw leefomgeving, gemeentelijk beleid en projecten

Archief websites

Het online archief van de oude websites van Bussum, Muiden en Naarden