Aangepaste dienstverlening

Om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan is onze dienstverlening aangepast. Alleen voor rijbewijzen en reisdocumenten die binnen 14 dagen verlopen of al zijn verlopen kunt u een afspraak maken. Ook kunt u veel producten en diensten online aanvragen.​​​​​​​

Meer weten? Houd de overzichtspagina over corona​​​​​​​​​​​​​​ goed in de gaten!

Webinar over ontwerpbestemmingsplan Bredius Muiden op 20 oktober 2020

Op het Brediusterrein in Muiden komen naast de aangelegde sportvelden nog een sporthal en 90 woningen. Om de woningen te kunnen realiseren is een wijziging van het bestemmingsplan nodig. In een online webinar op dinsdag 20 oktober 2020 leggen we uit wat er in het ontwerpbestemmingsplan staat en geven we een toelichting op het ontwerp beeldkwaliteitsplan.

Aanmelden voor webinar

U kunt het online webinar op 20 oktober 2020 via Zoom volgen op uw telefoon, tablet, laptop of pc. Een account aanmaken op Zoom is niet nodig. Het webinar begint om 19.00 uur en duurt maximaal 1 uur. Bij aanmelding voor het webinar kunt u vragen stellen en tijdens het webinar via de Q&A functie. Na afloop kunt u het webinar terugkijken.

Meld u aan voor het webinar op 20 oktober 2020.

Bestemmingsplan voor 90 woningen

In het ontwerpbestemmingsplan staan de regels voor de toegestane bebouwing en inrichting openbare ruimte omschreven en uitgelegd. In het beeldkwaliteitsplan is een streefbeeld aangegeven en wat de kwalitatieve stedenbouwkundige richtlijnen zijn. Het ontwerpbestemmingsplan en het ontwerp beeldkwaliteitsplan liggen vanaf 3e week oktober 2020 voor 6 weken ter inzage en zijn te zien in het clubhuis van SC Muiden.

Bestuur.gooisemeren.nl

Meer over het project Bredius Muiden leest u op bestuur.gooisemeren.nl.

Meer websites

Bestuur en gemeenteraad

Vergaderdata gemeenteraad, bestuurlijke informatie en plannen en projecten

Visit Gooi en Vecht

Toeristische informatie van de regio Gooi en Vechtstreek

Gooise Meren Spreekt

Als lid van ons burgerpanel heeft u invloed op uw leefomgeving, gemeentelijk beleid en projecten

Archief websites

Het online archief van de oude websites van Bussum, Muiden en Naarden