Aangepaste dienstverlening

Om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan is onze dienstverlening aangepast. Alleen voor rijbewijzen en reisdocumenten die binnen 14 dagen verlopen of al zijn verlopen kunt u een afspraak maken. Ook kunt u veel producten en diensten online aanvragen.​​​​​​​

Meer weten? Houd de overzichtspagina over corona​​​​​​​​​​​​​​ goed in de gaten!

Verwijderen fout geparkeerde fietsen station Naarden-Bussum

De gemeente verwijdert (brom)fietsen die niet in de rekken staan bij station Naarden-Bussum. Vanwege de verbouwing van het station Naarden-Bussum is de bestaande fietsenstalling met rekken tijdelijk verplaatst naar het plein voor het station. Veel treinreizigers zetten hun fiets buiten deze rekken en maken ook geen gebruik van de bewaakte stalling, die de 1e 24 uur gratis is.

De buiten de rekken geparkeerde fietsen leveren overlast op voor reizigers, bewoners en voetgangers. De gemeente heeft samen met ProRail en NS maatregelen genomen om de overlast te minimaliseren. Dit heeft onvoldoende geholpen. Daarom gaat de gemeente de fout geparkeerde fietsen verwijderen.

Genoeg plek in gratis stalling

Treinreizigers die op de fiets naar station Naarden-Bussum komen, kunnen hun fiets in de overdekte stalling plaatsen. Daar is nog steeds voldoende plek. Wie een OV-pas heeft parkeert de 1e 24 uur gratis. Dus wie dagelijks zijn fiets stalt en weer ophaalt hoeft niets te betalen.

Als u een fiets mist

Mist u een fiets? Bel ons op 035 207 00 00. We maken met u een afspraak om de fiets op te halen bij het depot. Na het betalen van € 15 administratiekosten en het tonen van de fietssleutel geven we de fiets weer aan de eigenaar. Let op: betalen kan alleen met pin.

De gemeente bewaart de fietsen uiterlijk 14 weken. Daarna worden ze aan een goed doel geschonken.

Meer websites

Bestuur en gemeenteraad

Vergaderdata gemeenteraad, bestuurlijke informatie en plannen en projecten

VVV Gooi en Vecht

Toeristische informatie van de regio Gooi en Vechtstreek

Gooise Meren Spreekt

Als lid van ons burgerpanel heeft u invloed op uw leefomgeving, gemeentelijk beleid en projecten

Archief websites

Het online archief van de oude websites van Bussum, Muiden en Naarden