Verwijderen fout geparkeerde fietsen station Naarden-Bussum

De gemeente verwijdert (brom)fietsen die niet in de rekken staan bij station Naarden-Bussum. Vanwege de verbouwing van het station Naarden-Bussum is de bestaande fietsenstalling met rekken tijdelijk verplaatst naar het plein voor het station. Veel treinreizigers zetten hun fiets buiten deze rekken en maken ook geen gebruik van de bewaakte stalling, die de 1e 24 uur gratis is.

De buiten de rekken geparkeerde fietsen leveren overlast op voor reizigers, bewoners en voetgangers. De gemeente heeft samen met ProRail en NS maatregelen genomen om de overlast te minimaliseren. Dit heeft onvoldoende geholpen. Daarom gaat de gemeente de fout geparkeerde fietsen verwijderen.

Genoeg plek in gratis stalling

Treinreizigers die op de fiets naar station Naarden-Bussum komen, kunnen hun fiets in de overdekte stalling plaatsen. Daar is nog steeds voldoende plek. Wie een OV-pas heeft parkeert de 1e 24 uur gratis. Dus wie dagelijks zijn fiets stalt en weer ophaalt hoeft niets te betalen.

Mist u een fiets? Meld het ons

Mist u uw fiets? Doe een melding bij de gemeente​​​​​. Kies in het formulier de categorie 'overig'. Na uw melding nemen wij contact met u op. Of doe de melding via 035 207 00 00. Na het betalen van €15 administratiekosten geven we de fiets weer aan de eigenaar. Bakfietsen verplaatsen we naar de voormalige fietsenwinkel van Fakkeldij aan de rechterzijde van het station. Aan deze verplaatsing zijn nu nog geen kosten verbonden. Het is wel de plek waar u voortaan de bakfietsen moet stallen.

Meer websites

Bestuur en gemeenteraad

Vergaderdata gemeenteraad, bestuurlijke informatie en plannen en projecten

VVV Gooi en Vecht

Toeristische informatie van de regio Gooi en Vechtstreek

Gooise Meren Spreekt

Als lid van ons burgerpanel heeft u invloed op uw leefomgeving, gemeentelijk beleid en projecten

Archief websites

Het online archief van de oude websites van Bussum, Muiden en Naarden