Van 29 april tot 22 juni 2019 eenrichtingsverkeer op Huizerweg

Op een deel van de Huizerweg in Bussum geldt van 29 april tot en met 21 juni 2019 doordeweeks eenrichtingsverkeer. Aannemer Reimert start op maandag 29 april 2019 ter hoogte van het Rijtje (winkelgebied) met het vervangen van de bestrating. De zebrapaden bij kinderdagverblijf ’t Mouwtje worden optisch verbreed om het veiligheidsgevoel voor gebruikers te vergroten.

Bereikbaarheid

In de weekenden, vanaf vrijdag 17.00 uur tot maandag 5.00 uur blijft de Huizerweg van 29 april tot en met 21 juni 2019 in beide richtingen toegankelijk voor verkeer. Doordeweeks kun je vanaf de A1 via de Huizerweg Bussum inrijden, maar kun je niet via de Huizerweg naar de A1 rijden. Verkeer vanaf het centrum wordt vanaf de rotonde Pr. Beatrixplantsoen via de Ceintuurbaan en/of Brediusweg omgeleid naar de A1. Omleidingen staan tijdig aangegeven. De vrijliggende fietspaden zijn tijdens de werkzaamheden altijd beschikbaar.

Parkeren, laden en lossen

Het werk is per rijbaan verdeeld in fases. Bekijk de tekening met de fases van de werkzaamheden (JPG, 255,7 KB). Tijdens de werkzaamheden kunt u alleen in de fase die het betreft niet parkeren, in de overige fases wel. Voor de winkels is er in iedere deelfase een laad- en loslocatie aangewezen.

Geen bussen over de Huizerweg richting de A1

Vanaf 29 april tot en met 21 juni 2019 rijden er geen bussen van Connexxion over de Huizerweg richting de A1. De haltes aan de Keizer Ottostraat en K.P.C. de Bazelstraat vervallen. Er komt een tijdelijke halte aan het Prinses Beatrixplantsoen. Daarvandaan rijden de bussen via een omleiding richting de A1. Voor meer informatie over de dienstregeling zie Connexxion.

Informatiebijeenkomst op 15 april 2019

Op maandagavond 15 april 2019 is er in het gemeentehuis in Bussum een inloopbijeenkomst. Binnenlopen kan tussen 18.30 en 20.30 uur. Het uitvoeringsteam is aanwezig om een toelichting te geven op de werkzaamheden, de planning en fasering en om uw vragen te beantwoorden.

Meer websites

Bestuur en gemeenteraad

Vergaderdata gemeenteraad, bestuurlijke informatie en plannen en projecten

VVV Gooi en Vecht

Toeristische informatie van de regio Gooi en Vechtstreek

Gooise Meren Spreekt

Als lid van ons burgerpanel heeft u invloed op uw leefomgeving, gemeentelijk beleid en projecten

Archief websites

Het online archief van de oude websites van Bussum, Muiden en Naarden