Subsidies voor bijzondere sportactiviteiten

Er zijn 2 nieuwe subsidies voor sportaanbieders die bijzondere sportactiviteiten organiseren in Gooise Meren. De subsidies komen voort uit de Sport- en beweegvisie die de gemeente in 2017 samen met sportverenigingen heeft opgesteld.

Sportactiviteiten voor specifieke doelgroep

De Subsidie sportactiviteiten voor specifieke doelgroep is voor sportclubs die iets willen betekenen voor bijvoorbeeld inwoners met een fysieke beperking, inwoners met een laag inkomen of nieuwe Nederlanders die een weg zoeken om in onze lokale samenleving te integreren. Lees meer over het aanvragen van de Subsidie sportactiviteiten voor specifieke doelgroep.

Kleinschalige, eendaagse sportevenementen

De Subsidie klein sportevenement is voor evenementen die bedoeld zijn om mensen met elkaar, met een bepaalde sport en met een sportvereniging kennis te laten maken. In Gooise Meren zijn er verenigingen die sportevenementen organiseren voor hun leden, familie van leden, omwonenden en anderen. De gemeente wil stimuleren dat deze evenementen blijven bestaan en dat er nieuwe initiatieven ontstaan. Lees meer over het aanvragen van de Subsidie klein sportevenement.

Idee├źn zijn welkom

De gemeente heeft de sportverenigingen geïnformeerd over deze 2 nieuwe subsidies. Heeft u zelf een idee voor een activiteit die onder de nieuwe subsidies zou kunnen vallen? Neem dan contact op met de vereniging die dit zou kunnen organiseren.

Meer websites

Bestuur en gemeenteraad

Vergaderdata gemeenteraad, bestuurlijke informatie en plannen en projecten

VVV Gooi en Vecht

Toeristische informatie van de regio Gooi en Vechtstreek

Gooise Meren Spreekt

Als lid van ons burgerpanel heeft u invloed op uw leefomgeving, gemeentelijk beleid en projecten

Archief websites

Het online archief van de oude websites van Bussum, Muiden en Naarden