Aangepaste dienstverlening

Om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan is onze dienstverlening aangepast. Alleen voor rijbewijzen en reisdocumenten die binnen 14 dagen verlopen of al zijn verlopen kunt u een afspraak maken. Ook kunt u veel producten en diensten online aanvragen.​​​​​​​

Meer weten? Houd de overzichtspagina over corona​​​​​​​​​​​​​​ goed in de gaten!

SchuldHulpMaatje zoekt nieuwe maatjes

In Nederland heeft 1 op de 5 huishoudens financiële problemen. Door de coronacrisis wordt dit probleem groter. De vrijwilligers van SchuldHulpMaatje helpen de hulpvrager om de problemen op te lossen. Er zijn nu 32 vrijwilligers bij de locatie Hilversum / Gooise Meren, maar er zijn meer vrijwilligers nodig.

De aanpak van SchuldHulpMaatje is een aanvulling op de professionele schuldhulpverlening.

Wat een maatje doet

Een SchuldHulpMaatje helpt om alle inkomsten en uitgaven op een rij te zetten. Hij of zij maakt samen met de hulpvrager een lijst met alle onbetaalde rekeningen en een plan om die te betalen. Zo krijgt de hulpvrager overzicht en leert hij of zij de geldzaken op orde te houden. Als maatje moet je goed kunnen luisteren en geduld hebben. Je moedigt de hulpvrager aan om vol te houden en geeft praktische hulp.

Vrijwilligers krijgen 3 dagen training

De vrijwilligers van SchuldHulpMaatje volgen 3 dagen training en worden daarna ondersteund door de coördinator. U krijgt elk jaar bijscholing.

Aanmelden als maatje

Spreekt dit dankbare en nuttige vrijwilligerswerk u aan? Maak dan een afspraak voor een gesprek met Jaap Diepeveen, telefoon 06 53 35 02 11 of Jan van der Ploeg, telefoon 06 51 20 19 36. Of meld u aan via schuldhulpmaatje.nl.

Meer websites

Bestuur en gemeenteraad

Vergaderdata gemeenteraad, bestuurlijke informatie en plannen en projecten

Visit Gooi en Vecht

Toeristische informatie van de regio Gooi en Vechtstreek

Gooise Meren Spreekt

Als lid van ons burgerpanel heeft u invloed op uw leefomgeving, gemeentelijk beleid en projecten

Archief websites

Het online archief van de oude websites van Bussum, Muiden en Naarden