Aangepaste dienstverlening

Om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan is onze dienstverlening aangepast. Alleen voor rijbewijzen en reisdocumenten die binnen 14 dagen verlopen of al zijn verlopen kunt u een afspraak maken. Ook kunt u veel producten en diensten online aanvragen.

Meer weten? Houd de overzichtspagina over corona goed in de gaten!

Rij veilig in het verkeer met BOB en Mono

Samen zorgen we voor veiligheid in het verkeer. Inwoners die een nieuw rijbewijs krijgen ontvangen daarom de komende tijd een sleutelhanger ('Ben je BOB, zeg het hardop') en een autosticker ('Rij MONO').

'Ben je BOB, zeg het hardop!'

Als we straks weer meer kunnen en je op bezoek gaat bij familie of vrienden, een etentje in een restaurant hebt of een ander uitje, spreek dan af wie gaat rijden. Stap alleen nuchter achter het stuur. Alcohol en verkeer gaan niet samen. 'Dus ben je BOB, zeg het hardop!' Je wilt toch veilig thuis komen? Gebruik de sleutelhanger, zo laat je anderen ook zien wanneer jij de BOB bent.

Rij MONO, rij ongestoord

De smartphone is 1 van de grootste verleidingen onderweg. Iedereen zal herkennen dat je heel makkelijk afgeleid raakt, als je gebeld wordt of een berichtje verstuurt terwijl je achter het stuur zit. Er is wel een makkelijke oplossing: zet je smartphone op stil. Zo raak je niet afgeleid en kun je je concentreren op de weg. Rij MONO, fiets MONO. Dat is waar MONO voor staat: ongestoord onderweg. Gebruik de autosticker om jezelf en anderen te laten zien dat ook jij dit belangrijk vindt.

Meer websites

Bestuur en gemeenteraad

Vergaderdata gemeenteraad, bestuurlijke informatie en plannen en projecten

Visit Gooi en Vecht

Toeristische informatie van de regio Gooi en Vechtstreek

Gooise Meren Spreekt

Als lid van ons burgerpanel heeft u invloed op uw leefomgeving, gemeentelijk beleid en projecten

Archief websites

Het online archief van de oude websites van Bussum, Muiden en Naarden