Aangepaste dienstverlening

Om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan is onze dienstverlening aangepast. Alleen voor rijbewijzen en reisdocumenten die binnen 14 dagen verlopen of al zijn verlopen kunt u een afspraak maken. Ook kunt u veel producten en diensten online aanvragen.​​​​​​​

Meer weten? Houd de overzichtspagina over corona​​​​​​​​​​​​​​ goed in de gaten!

PMD-zakken niet meer gratis in supermarkt

De GAD stopt met het gratis leveren van pmd-zakken in supermarkten, winkels en bij gemeenten. De meeste inwoners kunnen hun plastic, blik en drinkpakken nu kwijt in de pmd-container aan huis of in de wijk. U kunt de gratis pmd-zakken nog wel halen bij de GAD scheidingsstations.

Plastic, blik en drinkverpakkingen in doorzichtige zakken aanbieden

Het is belangrijk dat u het pmd-materiaal (plastic, blik en drinkverpakkingen) in doorzichtige zakken blijft aanbieden. Na inzameling wordt er namelijk eerst een grove visuele check gedaan op de kwaliteit van het pmd. Als er teveel ander afval tussen het plastic, blik en drinkpakken zit, bestaat de kans dat de vracht wordt afgekeurd.

Nieuw is dat door technische ontwikkelingen een lege verpakking bestaande uit folie en plastic, zoals een chipszak, nu ook bij het pmd mag.

Meer websites

Bestuur en gemeenteraad

Vergaderdata gemeenteraad, bestuurlijke informatie en plannen en projecten

Visit Gooi en Vecht

Toeristische informatie van de regio Gooi en Vechtstreek

Gooise Meren Spreekt

Als lid van ons burgerpanel heeft u invloed op uw leefomgeving, gemeentelijk beleid en projecten

Archief websites

Het online archief van de oude websites van Bussum, Muiden en Naarden