Aangepaste dienstverlening

Om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan is onze dienstverlening aangepast. Alleen voor rijbewijzen en reisdocumenten die binnen 14 dagen verlopen of al zijn verlopen kunt u een afspraak maken. Ook kunt u veel producten en diensten online aanvragen.​​​​​​​

Meer weten? Houd de overzichtspagina over corona​​​​​​​​​​​​​​ goed in de gaten!

Participatie Naarderbos

De online participatiebijeenkomst Recreatiegebied Naarderbos op 7 mei 2020 trok meer dan 80 deelnemers. De bijeenkomst ging over het nieuwe bestemmingsplan dat voor dit gebied wordt opgesteld. Kijk de bijeenkomst over het Naarderbos terug op YouTube​​​​​​​.

Het gebied Naarderbos wordt aan de noordkant begrensd door de Rijksweg A6, aan de westkant door de kustlijn van het Gooimeer tot aan de haven en aan de zuid- en oostkant door het Waterkeringspad en de IJsselmeerweg.

Meer over Recreatiepark Naarderbos op bestuur.gooisemeren.nl

Er zijn ruim 100 vragen gesteld voor en tijdens de bijeenkomst van 7 mei 2020. Een aantal vragen werden gelijk beantwoord, het grootste deel wordt schriftelijk afgehandeld. Dit gebeurt binnenkort. De vragen en antwoorden staan binnenkort op de projectpagina Recreatiepark Naarderbos op bestuur.gooisemeren.nl.

Meer websites

Bestuur en gemeenteraad

Vergaderdata gemeenteraad, bestuurlijke informatie en plannen en projecten

VVV Gooi en Vecht

Toeristische informatie van de regio Gooi en Vechtstreek

Gooise Meren Spreekt

Als lid van ons burgerpanel heeft u invloed op uw leefomgeving, gemeentelijk beleid en projecten

Archief websites

Het online archief van de oude websites van Bussum, Muiden en Naarden