Aangepaste dienstverlening

Om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan is onze dienstverlening aangepast. Alleen voor rijbewijzen en reisdocumenten die binnen 14 dagen verlopen of al zijn verlopen kunt u een afspraak maken. Ook kunt u veel producten en diensten online aanvragen.​​​​​​​

Meer weten? Houd de overzichtspagina over corona​​​​​​​​​​​​​​ goed in de gaten!

Parkeervergunning verlengen voor 2021

Inwoners en bedrijven die gebruik maken van een parkeervergunning ontvangen eind oktober 2020 een brief waarin staat hoe zij de parkeervergunning kunnen verlengen voor 2021. Inwoners ontvangen, als hun e-mailadres bij ons bekend is, per vergunning ook een e-mail met daarin een link om de vergunning te verlengen. Het is belangrijk dat u uw vergunning vóór 1 december 2020 regelt, dan heeft u uw vergunning voor 1 januari 2021 in huis.

Online parkeervergunning verlengen

Door de maatregelen tegen het coronavirus vragen wij inwoners en bedrijven de parkeervergunning online te verlengen. Dit kan via de QR-code in de brief die u eind oktober 2020 ontvangt, via de link in de e-mail of via gooisemeren.nl/parkeervergunning.

Aan de balie uw parkeervergunning verlengen

Door de maatregelen tegen het coronavirus vragen wij inwoners en bedrijven zo min mogelijk naar het gemeentehuis te komen. Alleen wanneer u uw verlenging niet online kunt doen, dan kunt u hiervoor op afspraak naar het gemeentehuis in Bussum komen. Maak een afspraak en neem de brief mee als u langskomt. Het dragen van een mondkapje is verplicht in het gemeentehuis.

Stel uw vraag via het contactformulier

Heeft u een vraag over uw parkeervergunning? Stel uw vraag bij voorkeur online via het contactformulier.

Meer websites

Bestuur en gemeenteraad

Vergaderdata gemeenteraad, bestuurlijke informatie en plannen en projecten

Visit Gooi en Vecht

Toeristische informatie van de regio Gooi en Vechtstreek

Gooise Meren Spreekt

Als lid van ons burgerpanel heeft u invloed op uw leefomgeving, gemeentelijk beleid en projecten

Archief websites

Het online archief van de oude websites van Bussum, Muiden en Naarden