Aangepaste dienstverlening

Om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan is onze dienstverlening aangepast. Alleen voor rijbewijzen en reisdocumenten die binnen 14 dagen verlopen of al zijn verlopen kunt u een afspraak maken. Ook kunt u veel producten en diensten online aanvragen.​​​​​​​

Meer weten? Houd de overzichtspagina over corona​​​​​​​​​​​​​​ goed in de gaten!

Openbare en bewaakte fietsenstallingen station Naarden-Bussum weer open

Treinreizigers die op de fiets van en naar het station Naarden-Bussum reizen kunnen hun fiets weer neerzetten in de openbare fietsenstalling bij perron 1 en in de bewaakte fietsenstalling. De fietsenrekken die door werkzaamheden op het stationsplein stonden, zijn daar weggehaald en verplaatst naar perron 1.

Geen fietsen buiten de rekken

Fietsen buiten de rekken op het plein voor het station plaatsen mag niet. Losse fietsen die daar staan krijgen bij een 1e controle een waarschuwingssticker en worden later weggehaald. Er komen in het 1e kwartaal van 2021 nieuwe fietsenrekken.

Fietsenstalling aan overkant station

U kunt ook gebruikmaken van de stalling aan de overkant van het station, op de hoek van de Slochterenlaan. Als er een nieuwe ingang aan die kant van het station komt, dan komen er ook meer fietsenrekken.

Meer websites

Bestuur en gemeenteraad

Vergaderdata gemeenteraad, bestuurlijke informatie en plannen en projecten

Visit Gooi en Vecht

Toeristische informatie van de regio Gooi en Vechtstreek

Gooise Meren Spreekt

Als lid van ons burgerpanel heeft u invloed op uw leefomgeving, gemeentelijk beleid en projecten

Archief websites

Het online archief van de oude websites van Bussum, Muiden en Naarden