Aangepaste dienstverlening

Om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan is onze dienstverlening aangepast. Alleen voor rijbewijzen en reisdocumenten die binnen 14 dagen verlopen of al zijn verlopen kunt u een afspraak maken. Ook kunt u veel producten en diensten online aanvragen.​​​​​​​

Meer weten? Houd de overzichtspagina over corona​​​​​​​​​​​​​​ goed in de gaten!

Ook voor jongeren geldt: houd afstand en vermijd groepen

Nu het normale leven voor jongeren voor een groot deel stil is komen te liggen, zien we dat jongeren elkaar opzoeken. Ze komen samen op sportvelden en hangplekken en zoeken elkaar thuis op. Dit is een risico voor hun eigen gezondheid en die van anderen.

Houd 1,5 meter afstand

Houd 1,5 meter afstand en vermijd grote groepen. Dat betekent dat je samen kan gaan wandelen of fietsen of bij elkaar op bezoek kan gaan, maar dat je er steeds op moet letten dat je niet te dicht bij elkaar komt.

Geen groepen

De regel van 1,5 meter afstand houden is lastig uit te voeren als je met een groepje in een woonkamer bent of bij een hangplek. Zorg er daarom voor dat je niet met een groepje bij elkaar gaat zitten. Beperkt het contact tot 1-op-1 contact en blijf zoveel mogelijk thuis. En ga op zoek naar online manieren om samen te komen.

Nederland heeft iedereen nodig in de aanpak tegen het coronavirus. Jou dus ook.

Meer websites

Bestuur en gemeenteraad

Vergaderdata gemeenteraad, bestuurlijke informatie en plannen en projecten

VVV Gooi en Vecht

Toeristische informatie van de regio Gooi en Vechtstreek

Gooise Meren Spreekt

Als lid van ons burgerpanel heeft u invloed op uw leefomgeving, gemeentelijk beleid en projecten

Archief websites

Het online archief van de oude websites van Bussum, Muiden en Naarden