Aangepaste dienstverlening

Om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan is onze dienstverlening aangepast. Alleen voor rijbewijzen en reisdocumenten die binnen 14 dagen verlopen of al zijn verlopen kunt u een afspraak maken. Ook kunt u veel producten en diensten online aanvragen.​​​​​​​

Meer weten? Houd de overzichtspagina over corona​​​​​​​​​​​​​​ goed in de gaten!

Omleiding verkeer vanaf Maxis Muiden tot 9 november 2020

Van maandag 26 oktober tot maandag 9 november 2020 wordt de weg bij de toegang naar het Maxisterrein vernieuwd. Alleen inrijdend verkeer kan langs het werk. Al het uitrijdend verkeer vanaf het Maxisterrein wordt tijdelijk over de nieuwe Overdiemerweg naar de Fortdiemerdamweg (S114) geleid, linksaf naar de A1, of rechtsaf naar IJburg. Dit geldt ook voor het uitgaand verkeer richting Muidertrekvaart, Muiden en Weesp. Fietsers kunnen in beide richtingen langs de werkzaamheden. Kaartje met omleiding (PDF, 159 kB).

Vanaf 9 november 2020 verkeer weer via hoofdingang en uitgang richting Muiden A1

Vanaf maandag 9 november wordt al het verkeer weer via de hoofdingang en uitgang richting Muiden/A1 geleid. Het is nog niet mogelijk vanaf de Fortdiemerdamweg via de nieuwe weg naar het Maxisterrein te rijden. Dit geldt ook voor fietsers, die rijden nog via de Diemerzeedijk achter Vattenfall naar de Pampusweg.

Werkzaamheden half december 2020 klaar

De werkzaamheden vinden plaats in het kader van de werkzaamheden aan de Overdiemerweg (langs de Nuon). De gemeente Amsterdam is In juni 2020 - in samenwerking met de gemeenten Diemen en Gooise Meren - gestart met het aanpassen van de Overdiemerweg en de Pampusweg. Ook de kruising Overdiemerweg - Fortdiemerdamweg wordt aangepast. Er komen afslagstroken, verkeerslichten en een vrijliggend tweerichtingsfietspad langs de weg. Tot half december wordt aan de Pampusweg rond het Maxisterrein gewerkt en wordt een fietsstraat aangelegd. Om de werkzaamheden goed en veilig uit te kunnen voeren, blijft de Maxis voor al het verkeer alleen toegankelijk via de bestaande hoofdtoegang, via de route A1/Muiden. Als alles volgens planning verloopt zijn de werkzaamheden half december 2020 klaar. De nieuwe Overdiemerweg gaat dan open voor al het verkeer in beide richtingen.

Meer websites

Bestuur en gemeenteraad

Vergaderdata gemeenteraad, bestuurlijke informatie en plannen en projecten

Visit Gooi en Vecht

Toeristische informatie van de regio Gooi en Vechtstreek

Gooise Meren Spreekt

Als lid van ons burgerpanel heeft u invloed op uw leefomgeving, gemeentelijk beleid en projecten

Archief websites

Het online archief van de oude websites van Bussum, Muiden en Naarden