Aangepaste dienstverlening

Om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan is onze dienstverlening aangepast. Alleen voor rijbewijzen en reisdocumenten die binnen 14 dagen verlopen of al zijn verlopen kunt u een afspraak maken. Ook kunt u veel producten en diensten online aanvragen.​​​​​​​

Meer weten? Houd de overzichtspagina over corona​​​​​​​​​​​​​​ goed in de gaten!

Nomineer een vrijwilliger of organisatie vóór 1 november 2020 voor de vrijwilligersprijs

Kent u iemand die zich zeer intensief, vrijwillig en belangeloos heeft ingezet voor anderen, bijvoorbeeld als vrijwilliger in de sport, op school, in de buurt of bij een vereniging? En vindt u dat hij of zij waardering verdient voor deze inzet? Nomineer deze persoon vóór 1 november 2020 voor een van de vrijwilligersprijzen van Gooise Meren. Het is ook mogelijk om een vrijwilligersorganisatie of groep vrijwilligers te nomineren.

De gemeente Gooise Meren telt 4 vrijwilligersprijzen: de Kleine Johannes (naar het bekende boek van Frederik van Eeden) voor Bussumers, het Naardens Compliment, de Muider Roemer en de Muiderbergse Echo. De uitreiking van de vrijwilligersprijzen vindt plaats tijdens de nieuwjaarsreceptie van de gemeente in januari 2021.

Meer informatie en aanmelden

Meer informatie en een aanmeldingsformulier kunt u krijgen via sbr@gooisemeren.nl. Bekijk alle informatie over de Vrijwilligersprijs.

Meer websites

Bestuur en gemeenteraad

Vergaderdata gemeenteraad, bestuurlijke informatie en plannen en projecten

Visit Gooi en Vecht

Toeristische informatie van de regio Gooi en Vechtstreek

Gooise Meren Spreekt

Als lid van ons burgerpanel heeft u invloed op uw leefomgeving, gemeentelijk beleid en projecten

Archief websites

Het online archief van de oude websites van Bussum, Muiden en Naarden