Aangepaste dienstverlening

Om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan is onze dienstverlening aangepast. Alleen voor rijbewijzen en reisdocumenten die binnen 14 dagen verlopen of al zijn verlopen kunt u een afspraak maken. Ook kunt u veel producten en diensten online aanvragen.​​​​​​​

Meer weten? Houd de overzichtspagina over corona​​​​​​​​​​​​​​ goed in de gaten!

Nieuwe teststraat Arenapark Hilversum opent begin januari

De coronateststraat bij de Zandzee in Bussum verhuist begin januari 2021 naar het Arenapark in Hilversum. Er komen 3 rijen voor auto’s en 1 voor fietsers en voetgangers. Net zoals in Bussum en Huizen (Sijsjesberg).

De GGD verwacht dat in de winter meer mensen zich op corona willen laten testen. Op de locatie in Hilversum is meer ruimte om op te schalen en zijn de werkomstandigheden voor de medewerkers van de teststraat beter. De locatie op het Arenapark ligt centraal in de regio en is goed bereikbaar.

Waarschuwing: oplichters doen alsof ze GGD-medewerkers zijn

Er zijn landelijk steeds meer gevallen bekend waarbij oplichters doen alsof ze een medewerker van de GGD zijn. Deze oplichters proberen uw financiële en persoonlijke gegevens te krijgen. De GGD gaat heel voorzichtig uw persoonlijke gegevens om en vraagt nooit zomaar om deze gegevens.

Meer websites

Bestuur en gemeenteraad

Vergaderdata gemeenteraad, bestuurlijke informatie en plannen en projecten

Visit Gooi en Vecht

Toeristische informatie van de regio Gooi en Vechtstreek

Gooise Meren Spreekt

Als lid van ons burgerpanel heeft u invloed op uw leefomgeving, gemeentelijk beleid en projecten

Archief websites

Het online archief van de oude websites van Bussum, Muiden en Naarden