Aangepaste dienstverlening

Om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan is onze dienstverlening aangepast. Alleen voor rijbewijzen en reisdocumenten die binnen 14 dagen verlopen of al zijn verlopen kunt u een afspraak maken. Ook kunt u veel producten en diensten online aanvragen.​​​​​​​

Meer weten? Houd de overzichtspagina over corona​​​​​​​​​​​​​​ goed in de gaten!

Nieuwe autobrug Krijgsman donderdagmiddag 28 mei open voor autoverkeer

De nieuwe autobrug over de Muidertrekvaart die op 1 april 2020 is geplaatst, gaat op donderdagmiddag 28 mei open voor autoverkeer. De brug vormt de hoofdverbinding voor het autoverkeer van en naar de nieuwe wijk de Krijgsman in Muiden vanaf de Maxisweg.

De Maxisweg is opnieuw ingericht en er zijn verkeerslichten geplaatst. Aan de kant van Krijgsman is een rotonde aangelegd. De tijdelijke brug wordt vanaf donderdag verwijderd. De 'bypass' blijft nog in gebruik als bouwweg voor de bouwwerkzaamheden op het Brediusterrein.

Fietsers en voetgangers

Voetgangers en fietsers van en naar de Krijgsman, kunnen tot half juli 2020 alleen gebruik maken van de route Het Kruitpad/de wijk Noord-West. Het duurt namelijk nog tot half juli voordat de 2 bruggen voor fietsers en voetgangers open gaan. Er vinden nog werkzaamheden plaats aan het draaimechanische van de bruggen en aan de aansluiting/verbinding met aangrenzende wegen.

De autobrug is alleen voor gemotoriseerd verkeer ontworpen. Fietsers en voetgangers zijn niet toegestaan.

Meer websites

Bestuur en gemeenteraad

Vergaderdata gemeenteraad, bestuurlijke informatie en plannen en projecten

VVV Gooi en Vecht

Toeristische informatie van de regio Gooi en Vechtstreek

Gooise Meren Spreekt

Als lid van ons burgerpanel heeft u invloed op uw leefomgeving, gemeentelijk beleid en projecten

Archief websites

Het online archief van de oude websites van Bussum, Muiden en Naarden