Aangepaste dienstverlening

Om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan is onze dienstverlening aangepast. Alleen voor rijbewijzen en reisdocumenten die binnen 14 dagen verlopen of al zijn verlopen kunt u een afspraak maken. Ook kunt u veel producten en diensten online aanvragen.​​​​​​​

Meer weten? Houd de overzichtspagina over corona​​​​​​​​​​​​​​ goed in de gaten!

Muiderberger Vincent Knoops voorzitter nieuwe marketingorganisatie

Vincent Knoops is aangesteld als voorzitter van het bestuur van de nieuwe marketingorganisatie Gooise Meren. De Muiderberger reageerde op de oproep van de gemeente voor enthousiaste en stevige bestuursleden voor de nieuwe organisatie, die het rijke aanbod van de 4 kernen van Gooise Meren gaat centraliseren.

Knoops gaat samen met de secretaris, de penningmeester en een aantal algemene bestuursleden aan de slag om alles wat Gooise Meren zo mooi maakt op de kaart te zetten. Op de oproep van de gemeente kwamen veel aanmeldingen binnen. De meeste kandidaten bleken over uitstekende kwaliteiten en ervaring te beschikken. Knoops is het 1e bestuurslid dat door het college is aangesteld. De andere bestuursleden volgen in het 1e kwartaal van 2021.

Meer websites

Bestuur en gemeenteraad

Vergaderdata gemeenteraad, bestuurlijke informatie en plannen en projecten

Visit Gooi en Vecht

Toeristische informatie van de regio Gooi en Vechtstreek

Gooise Meren Spreekt

Als lid van ons burgerpanel heeft u invloed op uw leefomgeving, gemeentelijk beleid en projecten

Archief websites

Het online archief van de oude websites van Bussum, Muiden en Naarden