Aangepaste dienstverlening

Om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan is onze dienstverlening aangepast. Alleen voor rijbewijzen en reisdocumenten die binnen 14 dagen verlopen of al zijn verlopen kunt u een afspraak maken. Ook kunt u veel producten en diensten online aanvragen.

Meer weten? Houd onze nieuwspagina over het coronavirus goed in de gaten!

Met spoed gevraagd: beschermingsmiddelen voor de zorg

Er is landelijk een groot tekort aan persoonlijke beschermingsmiddelen voor medewerkers in de zorg, ook in de regio Gooi en Vechtstreek. Daarom doet GGD Gooi en Vechtstreek een oproep om deze materialen aan te bieden via bescherming@ggdgv.nl. De GGD verdeelt de beschermingsmiddelen in de regio.

Uw gift maakt het verschil

Huisartsen, medewerkers van ziekenhuizen en personeel in zorginstellingen moeten juist in deze tijd van het coronavirus hun werk veilig kunnen doen. Heeft u zelf nog beschermingsmiddelen zoals mondkapjes, onderzoekshandschoenen, isolatie overalls, desinfecterende handzeep, vuurwerkbrillen en dergelijke. Of bent u een initiatief gestart waar men dergelijke middelen kan aanbieden? Laat de GGD weten wat u ter beschikking heeft via bescherming@ggdgv.nl

Mondkapjes FFP

Vaak worden mondkapjes gebruikt door kleine zelfstandigen en bedrijven zoals bouw-saneerders, schildersbedrijven en agrariërs. Maar ook doe-het-zelvers kunnen deze maskers in huis of in de schuur hebben liggen. Mocht u ze nog hebben? Stuur een mail naar bescherming@ggdgv.nl​​​​​​​ en er wordt contact met u opgenomen. De mondkapjes moeten voldoen aan veiligheidseisen en voorzien zijn van een markering FFP1, FFP2 of FFP3. Sommige inwoners maken ook zelf mondkapjes. Hoe goed bedoeld ook, de zelfgemaakte varianten hebben deze markering niet. Deze mondkapjes hoeft u dus niet aan te bieden.

Meer websites

Bestuur en gemeenteraad

Vergaderdata gemeenteraad, bestuurlijke informatie en plannen en projecten

VVV Gooi en Vecht

Toeristische informatie van de regio Gooi en Vechtstreek

Gooise Meren Spreekt

Als lid van ons burgerpanel heeft u invloed op uw leefomgeving, gemeentelijk beleid en projecten

Archief websites

Het online archief van de oude websites van Bussum, Muiden en Naarden