Aangepaste dienstverlening

Om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan is onze dienstverlening aangepast. Alleen voor rijbewijzen en reisdocumenten die binnen 14 dagen verlopen of al zijn verlopen kunt u een afspraak maken. Ook kunt u veel producten en diensten online aanvragen.

Meld uw AED aan op HartslagNU

Heeft u een AED die niet is aangemeld bij HartslagNU? Doe dat dan vandaag nog. Ga naar Hartslagnu.nl. HartslagNU is het reanimatie oproepsysteem. Als bij 112 een melding van een hartstilstand binnenkomt, krijgen burgerhulpverleners in de buurt van het slachtoffer een oproep op hun telefoon. In deze oproep staat of en waar ze de dichtstbijzijnde AED kunnen ophalen. Alleen als uw AED is aangemeld, kan deze door het systeem gevonden worden.

Dekkend netwerk

Het is belangrijk dat zoveel mogelijk AED’s in Nederland zijn aangemeld bij het reanimatie oproepsysteem. Zo kunnen we zorgen voor een landelijk dekkend netwerk zodat mensen met een hartstilstand snel de juiste hulp krijgen. Het netwerk in Gooise Meren is bijna dekkend. Op gooisemeren.nl/aed ziet u waar nog AED’s nodig zijn en wat u kunt doen om op die plekken een AED te plaatsen. Ook op Hartslagnu.nl kunt u zien waar nog AED’s nodig zijn. De gemeente plaatst niet zelf AED’s, daarvoor is de hulp van inwoners hard nodig.

Meer websites

Bestuur en gemeenteraad

Vergaderdata gemeenteraad, bestuurlijke informatie en plannen en projecten

Visit Gooi en Vecht

Toeristische informatie van de regio Gooi en Vechtstreek

Gooise Meren Spreekt

Als lid van ons burgerpanel heeft u invloed op uw leefomgeving, gemeentelijk beleid en projecten

Archief websites

Het online archief van de oude websites van Bussum, Muiden en Naarden