Aangepaste dienstverlening

Om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan is onze dienstverlening aangepast. Alleen voor rijbewijzen en reisdocumenten die binnen 14 dagen verlopen of al zijn verlopen kunt u een afspraak maken. Ook kunt u veel producten en diensten online aanvragen.​​​​​​​

Meer weten? Houd de overzichtspagina over corona​​​​​​​​​​​​​​ goed in de gaten!

Maximaal 30 mensen bijeen in kerk

Zoveel mogelijk online kerkdiensten, maximaal 30 mensen bijeen en niet zingen. Dat is de afspraak die minister Grapperhaus van Justitie maandag 5 oktober 2020 heeft gemaakt met kerkelijke koepels in Nederland. Dit na ophef over drukbezochte kerkdiensten in Staphorst.

Terug naar afspraken van maart 2020

Met de afspraken wordt teruggegaan naar de afspraken die in maart 2020 met de koepelorganisaties zijn gemaakt. De afspraken gelden zolang de maatregelen die aangekondigd zijn op maandag 28 september 2020 gelden en zijn niet af te dwingen. Het kabinet spreekt het vertrouwen uit dat iedereen meedoet.

Religieuze bijeenkomsten waren uitgezonderd van het maximumaantal bezoekers van 30 dat in de meeste andere publieke binnenruimtes geldt. Voorwaarde was wel dat mensen vooraf reserveren en er bij binnenkomst een gezondheidscheck is.

Meer websites

Bestuur en gemeenteraad

Vergaderdata gemeenteraad, bestuurlijke informatie en plannen en projecten

Visit Gooi en Vecht

Toeristische informatie van de regio Gooi en Vechtstreek

Gooise Meren Spreekt

Als lid van ons burgerpanel heeft u invloed op uw leefomgeving, gemeentelijk beleid en projecten

Archief websites

Het online archief van de oude websites van Bussum, Muiden en Naarden