Magda de Boer ontvangt vrijwilligersprijs Muiderbergse Echo

Muiderbergse Echo

Fotografie: Bob Awick

Op donderdagavond 3 januari 2019 heeft mevrouw Magda de Boer (68 jaar) uit handen van burgemeester Han ter Heegde de Muiderbergse Echo ontvangen. De Muiderbergse Echo is de gemeentelijke vrijwilligersprijs voor inwoners van Muiderberg. De prijs is in De Rijver uitgereikt tijdens de nieuwjaarsreceptie van Dorpsraad Muiderberg.

Magda de Boer dankt de onderscheiding aan haar jarenlange vrijwillige inzet voor Kerk aan Zee. In het bijzonder gaat het om het organiseren van “Coffee to stay”, een maandelijkse activiteit in ontmoetingscentrum De Steeg. Zij organiseert dit samen met Versa Welzijn en 2 andere gastvrouwen. Kerk aan Zee stelt de ontmoetingsruimte beschikbaar.

Mevrouw De Boer vult haar rol op een heel eigen wijze in. Ze verwelkomt de mensen met koffie en met door haarzelf gebakken taart of koek. En tweemaal per jaar biedt zij de vaste bezoekers een door haarzelf bereide maaltijd aan.

Er komen iedere maand zo’n 35 tot 40 bezoekers, veelal ouderen. De deelnemers kijken er steeds naar uit. Het draagt enorm bij aan hun gevoel van geborgenheid en het zich thuis voelen in Muiderberg.

Meer websites

Bestuur en gemeenteraad

Vergaderdata gemeenteraad, bestuurlijke informatie en plannen en projecten

VVV Gooi en Vecht

Toeristische informatie van de regio Gooi en Vechtstreek

Gooise Meren Spreekt

Als lid van ons burgerpanel heeft u invloed op uw leefomgeving, gemeentelijk beleid en projecten

Archief websites

Het online archief van de oude websites van Bussum, Muiden en Naarden