Kosteloos financieel advies voor ondernemers via MKB Doorgaan

Ondernemers in Gooise Meren die het financieel moeilijk hebben kunnen laagdrempelig kosteloos advies en coaching krijgen. Meld u vrijblijvend aan bij MKB Doorgaan.

Gooise Meren is een samenwerking aangegaan met MKB Doorgaan om ondernemers te helpen gezond te blijven ondernemen in deze periode door corona en daarna. Daarom is deze hulp voor ondernemers kosteloos.

Meer over MKB Doorgaan

MKB Doorgaan is een landelijk werkende, onafhankelijke stichting die het vroeg signaleren van (financiƫle) problemen organiseert. Zij bieden hulp aan ondernemers in het midden- en kleinbedrijf en zzp'ers met een in de kern levensvatbaar bedrijf, maar die hulp nodig hebben om hun bedrijf gezond te houden.

Werkwijze

Na aanmelden bij MKB Doorgaan heeft u binnen 2 werkdagen een telefonisch informerend gesprek. Zo nodig volgt daarna een gratis gesprek met 1 van de regionaal werkende bedrijfskundigen. Er volgt in overleg met u als ondernemer een warme overdracht naar een gespecialiseerde partij die u kan bijstaan, zoals financiers, investeerders, coaches, juristen, overdracht- en overnamepartijen, gemeenten.

Meer websites

Bestuur en gemeenteraad

Vergaderdata gemeenteraad, bestuurlijke informatie en plannen en projecten

Ontdek Gooise Meren

Wat er te zien en te doen is in Gooise Meren

Gooise Meren Spreekt

Als lid van ons burgerpanel heeft u invloed op uw leefomgeving, gemeentelijk beleid en projecten

Archief websites

Het online archief van de oude websites van Bussum, Muiden en Naarden