Inspiratieavond ‘Goed en veilig op weg, nu en in de toekomst’

Kom op maandag 25 november 2019 meedenken, praten, discussiëren en adviseren over mobiliteit in de toekomst. De inspiratieavond is van 19.00 tot 22.00 uur in de Witte Kerk in Naarden, Koningin Wilhelminalaan 15.

De wereld van mobiliteit verandert snel: van de ‘eigen auto voor de deur’ naar zero emissie, zelfrijdende auto’s, elektrisch rijden, het delen van vervoermiddelen en Mobility as a Service (MaaS) waarbij het gebruik van het vervoermiddel belangrijker is dan het bezit. Wat kunnen, willen en wat moeten we met deze ontwikkelingen? Daar gaat het over op de inspiratieavond ‘Goed en veilig op weg, nu en in de toekomst’.

Programma

18.30 uur inloop
19.00 uur interactief programma over mobiliteit in de toekomst
21.15 uur afsluiting met hapje en drankje

Lieke Lamb (trendstrateeg en futuroloog) leidt de avond en betrekt de zaal en deskundigen aan tafel op een interactieve manier bij dit thema. Hiervoor heeft u uw mobiele telefoon nodig.

Aanmelden

Voor een goed verloop van de avond willen wij graag weten op hoeveel deelnemers wij kunnen rekenen. U kunt zich tot en met 21 november 2019 aanmelden.

Mobiliteitsvisie

Gemeente Gooise Meren werkt aan een mobiliteitsvisie onder de naam ‘Goed en veilig op weg in Gooise Meren’. Deze inspiratieavond is daarvan een onderdeel. Meer weten, kijk op gooisemeren.nl/goedenveiligopweg

Meer websites

Bestuur en gemeenteraad

Vergaderdata gemeenteraad, bestuurlijke informatie en plannen en projecten

VVV Gooi en Vecht

Toeristische informatie van de regio Gooi en Vechtstreek

Gooise Meren Spreekt

Als lid van ons burgerpanel heeft u invloed op uw leefomgeving, gemeentelijk beleid en projecten

Archief websites

Het online archief van de oude websites van Bussum, Muiden en Naarden