Informatiemarkt over ruimtelijke ontwikkelingen in Muiden op 3 juli 2018

Voor inwoners van Muiden is er op dinsdagavond 3 juli 2018 een informatiemarkt over de ruimtelijke ontwikkelingen in hun stad. De informatiemarkt is in De Kazerne in Muiden. Er staan kraampjes waar u informatie krijgt over de verschillende projecten in Muiden. Vertegenwoordigers van de gemeente, de provincie, Waternet en de Regio Gooi en Vechtstreek beantwoorden graag uw vragen. U kunt op 3 juli 2018 binnenlopen tussen 19.00 en 21.30 uur.

Informatiekrant

In de informatiekrant Muiden in ontwikkeling (PDF, 501,0 KB) (PDF, 500 kB) staan de verschillende projecten in Muiden kort beschreven. Met deze krant kunt u zich oriƫnteren op de ontwikkelingen in Muiden. De informatiekrant is huis-aan-huis verspreid in Muiden en Muiderberg.

Samenhang tussen de projecten

We doen er als gemeente alles aan om alle ontwikkelingen zo veel mogelijk in samenhang met elkaar vorm te geven. Op die manier kunnen we ervoor zorgen dat de ontwikkelingen tezamen een krachtige impuls geven aan de vitaliteit van Muiden en zo optimaal mogelijk bijdragen aan het woonplezier.

Nieuwe vaarverbinding tussen Vecht en Gooimeer

De provincie werkt aan een nieuwe vaarverbinding voor kleine boten tussen de Vecht en het Gooimeer. Daarvoor komt er een nieuwe vaart tussen de Naardertrekvaart en het Gooimeer. De rest van de route gaat via bestaande wateren, onder andere bij Muiden. Dit project richt zich meer op Naarden maar heeft wel gevolgen voor Muiden. Daarom is er op de informatiemarkt op 3 juli 2018 in De Kazerne in Muiden ook informatie te krijgen over de nieuwe vaarverbinding.

Meer informatie over nieuwe vaarverbinding op 3 en 10 juli 2018

Voor inwoners van Naarden en Bussum is er op dinsdagavond 10 juli 2018 van 19.00 tot 21.00 uur in het gemeentehuis in Bussum een inloopbijenkomst over de vaarverbinding tussen Vecht en Gooimeer. Inwoners van Muiderberg die belangstelling hebben voor dit onderwerp kunnen naar de informatiemarkt op 3 juli 2018 in Muiden of naar de bijeenkomst op 10 juli 2018 in Bussum.

Meer websites

Bestuur en gemeenteraad

Vergaderdata gemeenteraad, bestuurlijke informatie en plannen en projecten

VVV Gooi en Vecht

Toeristische informatie van de regio Gooi en Vechtstreek

Gooise Meren Spreekt

Als lid van ons burgerpanel heeft u invloed op uw leefomgeving, gemeentelijk beleid en projecten

Archief websites

Het online archief van de oude websites van Bussum, Muiden en Naarden