Hulp voor slachtoffers toeslagenaffaire

De belastingdienst heeft lange tijd regelmatig onterecht kinderopvangtoeslag terug geëist, of een huishouden onterecht geen persoonlijke betalingsregeling gegeven. Dit is bekend als de kinderopvangtoeslagaffaire. Hierdoor zijn veel Nederlandse gezinnen in financiële problemen gekomen. Daardoor hebben sommige mensen nu ook problemen met wonen, werk, gezondheid, en gezinsrelaties. Bent u ook slachtoffer van de kinderopvangtoeslagaffaire? Meld dit dan bij de Belastingdienst.

Meld uw situatie bij de Belastingdienst

Als u denkt dat u een slachtoffer bent van de kinderopvangtoeslagaffaire, dan heeft u mogelijk recht op een herstelregeling van de Belastingdienst. Meld uw situatie bij het Serviceteam gedupeerden Kinderopvangtoeslag van de Belastingdienst via:

Meer informatie vind u op de website van de Uitvoeringsorganisatie Herstel Toeslagen.

Aanvullende ondersteuning door de gemeente

Heeft u door de kinderopvangtoeslagaffaire van de Belastingdienst problemen met financiën, zorg/gezondheid, wonen en/of opvoeding? Gemeente Gooise Meren biedt u graag steun en hulp aan bij deze problemen. Neem hiervoor contact op met mevrouw Sabine Jansen van de gemeente Gooise Meren, om te zien wat wij voor u kunnen betekenen. Dit kan via:

Mevrouw Jansen is bereikbaar van maandag tot en met donderdag, tussen 8.00 en 13.00 uur.

Meer websites

Bestuur en gemeenteraad

Vergaderdata gemeenteraad, bestuurlijke informatie en plannen en projecten

Ontdek Gooise Meren

Wat er te zien en te doen is in Gooise Meren

Gooise Meren Spreekt

Als lid van ons burgerpanel heeft u invloed op uw leefomgeving, gemeentelijk beleid en projecten

Archief websites

Het online archief van de oude websites van Bussum, Muiden en Naarden