Hart voor cultuur? Doe mee aan de enquête of wandel met ons mee!

Cultuur is voor veel mensen belangrijk, of het nu gaat om zang, dans, muziek, kunst of iets anders. Gemeente Gooise Meren wil een breed aanbod aan cultuur, zodat er voor een ieder wat bij zit. We willen graag weten hoe u denkt over cultuur. Gaat u wel eens naar het theater? Wat mist u op cultureel vlak in Gooise Meren? We zijn benieuwd en nodigen u uit de enquête over cultuur van ons inwonerspanel Gooise Meren Spreekt in te vullen. De enquête over cultuur invullen kan tot en met 19 april 2021.

Een nieuwe Cultuurvisie 2022-2028

In Gooise Meren hebben we een breed aanbod aan cultuur en daar zijn we trots op. De gemeente staat er voor om cultuur in alle kernen te stimuleren en te faciliteren, zodat iedereen het kan meemaken, ervan kan genieten. Daarvoor stellen we, in samenspraak samen met de clubs, verenigingen en instellingen die op cultureel vlak actief zijn, een nieuwe cultuurvisie op.

Meld u aan voor een cultuurwandeling tijdens de Cultuur Drieweekse

Naast de enquête over cultuur doet de gemeente meer om samen met inwoners en cultuurmakers een nieuwe cultuurvisie op te stellen. Tijdens de Cultuur Drieweekse van 5 tot en met 25 april 2021 maken we graag met u een virtuele wandeling. We gaan dan met u in gesprek over muziek, theater, beelden, schilderijen, literatuur, film, nieuwe media, evenementen, erfgoed en nog veel meer. Om te praten over hoe u in Gooise Meren in aanraking komt met kunst en cultuur. En wat u meegeeft voor de nieuwe cultuurvisie. Woont u in Bussum, Naarden, Muiden of Muiderberg? En heeft u ideeën over cultuur? Meld u dan aan voor een culturele wandeling.

Aanmelden

Aanmelden voor de culturele wandeling doet u door een e-mail te sturen met uw naam en telefoonnummer naar cultuurvisie@gooisemeren.nl. De gemeente neemt contact met u op om een wandelafspraak te maken. Het wandelen gebeurt telefonisch aan de hand van vragen op een wandelkaart.

Heeft u geen gelegenheid voor de hele wandeling, maar wilt u wel iets kwijt over cultuur? Mail dan naar cultuurvisie@gooisemeren.nl.

Deelnemers inwonerspanel Gooise Meren Spreekt doen automatisch mee

Deelnemers van ons inwonerspanel Gooise Meren Spreekt (ongeveer 2500 deelnemers) krijgen automatisch via e-mail een uitnodiging voor de enquête over cultuur.

Wilt u regelmatig meepraten over verschillende onderwerpen? Meldt u dan aan voor ons inwonerspanel Gooise Meren Spreekt via www.gooisemerenspreekt.nl.

Meer websites

Bestuur en gemeenteraad

Vergaderdata gemeenteraad, bestuurlijke informatie en plannen en projecten

Visit Gooi en Vecht

Toeristische informatie van de regio Gooi en Vechtstreek

Gooise Meren Spreekt

Als lid van ons burgerpanel heeft u invloed op uw leefomgeving, gemeentelijk beleid en projecten

Archief websites

Het online archief van de oude websites van Bussum, Muiden en Naarden