Aangepaste dienstverlening

Om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan is onze dienstverlening aangepast. U kunt veel producten en diensten online aanvragen. Vrij inlopen kan niet, we werken alleen op afspraak.

Groei onkruid: het heeft onze aandacht

Het is u vast ook opgevallen, u ziet veel onkruid op straat. De temperatuur met daarbij veel regen zorgde voor goede weersomstandigheden voor de groei van bomen, planten en onkruid. We doen als gemeente samen met onze aannemers ons best om het onkruid op tijd te verwijderen, maar dat lukt helaas niet overal. Het heeft onze aandacht. Het doen van een melding openbare ruimte is niet nodig. We vragen uw begrip en geduld.

Inhaalactie gestart

Door corona zijn er minder mensen beschikbaar. Dat zorgt er samen met de enorme groei van het groen voor dat we achterlopen in het onderhoud. Een inhaalactie is gestart met onze aannemers en daarbij beginnen we op de hoofdwegen. Onze medewerkers zetten zich in om toch overal zo snel mogelijk langs te komen om de straten en plantsoenen netjes te maken. De weersomstandigheden in de aankomende weken kunnen er voor zorgen dat de inhaalslag wat langer gaat duren.

Meer websites

Bestuur en gemeenteraad

Vergaderdata gemeenteraad, bestuurlijke informatie en plannen en projecten

Visit Gooi en Vecht

Toeristische informatie van de regio Gooi en Vechtstreek

Gooise Meren Spreekt

Als lid van ons burgerpanel heeft u invloed op uw leefomgeving, gemeentelijk beleid en projecten

Archief websites

Het online archief van de oude websites van Bussum, Muiden en Naarden