Aangepaste dienstverlening

Om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan is onze dienstverlening aangepast. Alleen voor rijbewijzen en reisdocumenten die binnen 14 dagen verlopen of al zijn verlopen kunt u een afspraak maken. Ook kunt u veel producten en diensten online aanvragen.

Meer weten? Houd onze nieuwspagina over het coronavirus goed in de gaten!

Gooise Meren verruimt winkeltijden supermarkten

Het college van burgemeester en wethouders Gooise Meren heeft op 24 maart 2020 besloten de winkeltijden op zondagen voor supermarkten in Gooise Meren te verruimen.

Door deze verruiming kan het winkelend publiek meer verspreid boodschappen doen. Daardoor wordt het risico op verspreiding van het coronavirus verkleind. Tot 1 juni mogen de supermarkten op zondagen van 9.00 uur tot 20.00 uur open zijn. In de huidige regeling was dat van 12.00 uur tot 18.00 uur. De openingstijden worden op andere dagen niet verruimd.

Bevoorrading

Cruciaal voor de voedselvoorziening is de bevoorrading van de winkels. Deze kan door, mede door het hamsteren door klanten, in het geding komen. Het college heeft daarom ook besloten bevoorrading van de supermarkten op zondag toe te staan, van 9.00 uur tot 21.00 uur.

De besluiten gaan zondag 29 maart in en eindigen op 1 juni 2020 waarna de oude regeling weer van kracht is.

Meer websites

Bestuur en gemeenteraad

Vergaderdata gemeenteraad, bestuurlijke informatie en plannen en projecten

VVV Gooi en Vecht

Toeristische informatie van de regio Gooi en Vechtstreek

Gooise Meren Spreekt

Als lid van ons burgerpanel heeft u invloed op uw leefomgeving, gemeentelijk beleid en projecten

Archief websites

Het online archief van de oude websites van Bussum, Muiden en Naarden