Aangepaste dienstverlening

Om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan is onze dienstverlening aangepast. Alleen voor rijbewijzen en reisdocumenten die binnen 14 dagen verlopen of al zijn verlopen kunt u een afspraak maken. Ook kunt u veel producten en diensten online aanvragen.

Gooise Meren Marketing 1 juni 2021 van start

De stichting Gooise Meren Marketing gaat op 1 juni 2021 van start. Het team is benoemd. De organisatie heeft als doel om het rijke aanbod van de 4 kernen Bussum, Muiden, Muiderberg en Naarden beter op de kaart zetten. Dit doet de stichting samen met gemeente Gooise Meren, organisaties en andere belanghebbenden.

Babs van Gisbergen treedt in dienst als manager Gooise Meren Marketing en is daarmee verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding. Christine Jongbloed vervult de positie van manager evenementen en Gjalt Smit de rol van manager content en communicatie. Er wordt nog gezocht naar een 4e medewerker voor de positie van Manager Vitale Kernen.

Taken Gooise Meren Marketing

Vanaf 1 juni 2021 gaat het team aan de slag met het coördineren, initiëren en ondersteunen van bestaande en nieuwe evenementen. Het uitdragen van de vele recreatieve en toeristische mogelijkheden in Gooise Meren.

Gooise Meren Marketing kijkt uit naar een samenwerking met alle betrokkenen waarbinnen de 4 kernen, met hun enorme schatkist aan kennis en schoonheid, zowel individueel als gezamenlijk vertegenwoordigd en gepositioneerd worden.

Contact

Wilt u contact met het team Gooise Meren Marketing of ideeën delen? Stuur een e-mail naar babs.van.gisbergen@gooisemerenmarketing.nl.

Meer websites

Bestuur en gemeenteraad

Vergaderdata gemeenteraad, bestuurlijke informatie en plannen en projecten

Visit Gooi en Vecht

Toeristische informatie van de regio Gooi en Vechtstreek

Gooise Meren Spreekt

Als lid van ons burgerpanel heeft u invloed op uw leefomgeving, gemeentelijk beleid en projecten

Archief websites

Het online archief van de oude websites van Bussum, Muiden en Naarden