Gewijzigde ophaaldag afval rond Pasen

Op 2e paasdag (maandag 22 april 2019) haalt de GAD (Grondstoffen- en Afvalstoffen Dienst) geen afval op. De GAD haalt dit op dinsdag 23 april 2019 in. Dit geldt voor zowel de containers en huisvuilzakken aan huis als voor de boven- en ondergrondse containers in de wijk. Op Goede Vrijdag (19 april 2019) haalt de GAD het huisvuil op zoals u gewend bent.

​​​​​​​Houd op 23 april 2019 rekening met uitloop

Dinsdag 23 april 2019 zamelen de wagens in meerdere wijken in dan normaal. Hierdoor kan het gebeuren dat uw container of huisvuilzak op een ander moment van de dag wordt geleegd of opgehaald dan u gewend bent. Dit kan uitlopen tot 22.00 uur. Wij verzoeken u hiermee rekening te houden en auto’s zo te parkeren dat de containers en zakken zichtbaar en bereikbaar blijven voor onze medewerkers. Wilt u ervoor zorgen dat uw container of huisvuilzak op de ochtend van de ophaaldag uiterlijk om 07.30 uur aan de weg staat? U mag het al aan de straat zetten de avond ervoor vanaf 20.00 uur.

Scheidingsstations gesloten op 2e paasdag en Koningsdag

Het scheidingsstation in Hilversum en het hoofdkantoor van de GAD zijn op 2e paasdag gesloten. De andere 3 scheidingsstations in de Gooi en Vechtstreek zijn standaard op maandag gesloten.

Op Koningsdag (zaterdag 27 april 2019) zijn alle scheidingsstations gesloten. Het scheidingsstation in Hilversum is maandag 29 april 2019 weer geopend, de scheidingsstations in Bussum, Huizen en Weesp zijn dinsdag 30 april 2019 weer open.

Mobiele scheidingsstation wel aanwezig op Goede Vrijdag

Het mobiele scheidingsstation, normaal op maandag aanwezig op de Van Genthlaan in Hilversum, is op 2e paasdag niet aanwezig. Goede vrijdag kunt u het mobiele scheidingsstation wel bezoeken op de Van Genthlaan.

GAD inzamelkalender

Bekijk de inzamelkalender van de GAD en blijf op de hoogte van uw inzameldagen.

Meer websites

Bestuur en gemeenteraad

Vergaderdata gemeenteraad, bestuurlijke informatie en plannen en projecten

VVV Gooi en Vecht

Toeristische informatie van de regio Gooi en Vechtstreek

Gooise Meren Spreekt

Als lid van ons burgerpanel heeft u invloed op uw leefomgeving, gemeentelijk beleid en projecten

Archief websites

Het online archief van de oude websites van Bussum, Muiden en Naarden